ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο Τσαρτσαρής

Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο Τσαρτσαρής
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Τσαρτσαρής επιστρέφει στον Παναθηναϊκό! Ο παλαίμαχος φόργουορντ αναμένεται να αναλάβει πόστο στο τεχνικό τιμ του "τριφυλλιού" αναλαμβάνοντας ρόλο στον τομέα της βελτίωσης των παικτών.

Ο Παναθηναϊκός είναι από τις ομαδες που τιμουν τις σημαίες τους. Έτσι μετά τον Φραγκίσκο Αλβέρτη ένας ακόμη παίκτης μετά την αποχώρηση του απο την ενεργό δράση, θα αλλάξει πόστο και θα συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Ο λόγος για τον Κώστα Τσαρτσαρή, που συνέδεσε το όνομα του με το "τριφύλλι" κατακτώντας ευρωπαϊκούς και ελληνικούς τίτλους.

Ο Κώστας Τσαρτσαρής, που απέκτησε πρόσφατα ταυτότητα προπονητή βγάζοντας την Σχολή Α' Κατηγορίας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, θα ενταχθεί στο προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκού, ύστερα από προτροπή του Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Συγκεκριμένα αναμένεται να βοηθήσει στον τομέα βελτίωσης των παικτών, ειδικά αυτών που μένουν εκτος δωδεκάδας.

Στους "πράσινους" θα έχει τη δυνατότητα να δουλέψει με νεαρούς παίκτες, που αγωνιζόντουσαν και στη θέση του. Ο ίδιος έχοντας περάσει από το "3", το "4" και το "5" και έχοντας φημισμένη τεχνική κατάρτιση έχει όλα τα φόντα για να προπονήσει και να μεταφέρει τις εμπειρίες του και τις εικόνες του στους Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Γιώργο Παπαγιάννη και Γιώργο Διαμαντάκο, αλλά και στους επίσης νεαρούς Κόνιαρη και Λούντζη που αγωνίζονται στην περιφέρεια.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ