ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιστρατεύει και Τσαρτσαρή ο Πεδουλάκης

Επιστρατεύει και Τσαρτσαρή ο Πεδουλάκης

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έπιασε αμέσως δουλειά στον Παναθηναϊκό ενώ ο Κώστας Τσαρτσαρής αναμένεται να στελεχώσει το τεχνικό τιμ των Κυπελλούχων Ελλάδας.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης θα κάνει το ντεμπούτο του ως αντικαταστάτης του Σάσα Τζόρτζεβιτς τη Μ. Δευτέρα (25/4, 17:00) στον πρώτο προημιτελικό με τον Κολοσσό Ρόδου ενώ ο Κώστας Τσαρτσαρής αναμένεται να ενταχθεί στο τεχνικό τιμ των Κυπελλούχων Ελλάδας, ως συνεργάτης του "Άρτζι".

Ο βετεράνος φόργουορντ εργάζεται τον τελευταίο χρόνο ως προπονητής στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού, όπου επικεφαλής είναι ο Φραγκίσκος Αλβέρτης.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα μέλη του προπονητικού τιμ, στο πλευρό του Αργύρη Πεδουλάκη θα βρίσκεται, όπως αναφέραμε νωρίτερα, ο Διαμαντής Παναγιωτόπουλος, προπονητής με τον οποίο συνεργάστηκε στην πρώτη του θητεία στον πάγκο του "τριφυλλιού" .

Δεν αποκλείεται μάλιστα στην ομάδα να επιστρέψει ακόμη ένας ασίσταντ κόουτς. Ο λόγος για τον Γιώργο Βόβορα, ο οποίος αυτή τη στιγμή εργάζεται στην Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ, με τον οποίο διεκδικεί την κατάκτηση του τροπαίου.

Παρεμπιπτόντως, από το "τριφύλλι" αποχωρούν όλοι οι βοηθοί που υπήρχαν επί των ημερών του Σάσα Τζόρτζεβιτς, με τους Μίλαν Μίνιτς και Γκόραν Μπιέντοφ να αποτελούν επίσης παρελθόν. Όχι όμως κι ο Νίκος Παππάς, που αποτελεί μέλος της ομάδας εδώ και τρία χρόνια.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ