ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επίσημη προσκεκλημένη της "πράσινης" ΚΑΕ στο ντέρμπι η γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού!

Επίσημη προσκεκλημένη της "πράσινης" ΚΑΕ στο ντέρμπι η γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού!

Τρεις ημέρες μετά το 29-102 στην Α1 Γυναικών, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κάλεσε την γυναικεία ομάδα μπάσκετ του συλλόγου να παρακολουθήσει το ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας με τον Ολυμπιακό.

Την επόμενη Δευτέρα ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός θα συναντηθούν για τρίτη φορά μέσα στη σεζόν και η "πράσινη" ΚΑΕ αποφάσισε να έχει και μία υψηλή προσκεκλημένη πίσω από τον πάγκο της ομάδας: τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του συλλόγου!

Ο Παναθηναϊκός πήρε αυτή την απόφαση τρεις ημέρες μετά την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό με 102-29 για το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών. Μία κίνηση που μάλλον κρύβει έναν ιδιαίτερο συμβολισμό από πλευράς της "πράσινης" ΚΑΕ, ενόψει του ντέρμπι της επόμενης Δευτέρας με τους "ερυθρόλευκους"...

" Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, που αποτελείται ως επί το πλείστον από Νεάνιδες και την περασμένη εβδομάδα γνώρισε βαριά ήττα από τις επαγγελματίες ΟΣΦΠ, θα είναι επίσημη προσκεκλημένη της ΚΑΕ στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό. Όλα τα κορίτσια θα βρίσκονται στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν το ντέρμπι από θέσεις πίσω από τον πάγκο μας", αναφέρει η σχετική ενημέρωση της "πράσινης" ΚΑΕ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ