ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιμένει για Πασκουάλ και Γιασικεβίτσιους

Επιμένει για Πασκουάλ και Γιασικεβίτσιους
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός επιμένει. Χτύπησε πόρτες, εξέτασε τις προτάσεις και καταλήγει σε δύο ονόματα, για τα οποία είναι διατεθειμένος να παίξει τα ρέστα του. Στην Αθήνα ο Ζόραν Σάβιτς για να μιλήσει με τους "πράσινους" για τον Πασκουάλ.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το κεφάλαιο "Τσάβι Πασκουάλ" έχει κλείσει για τον Παναθηναϊκό, επιστρέφει ξανά στο προσκήνιο. Ο Ισπανός προπονητής είχε θέσει δύσκολους όρους (τριετή συμφωνία, δικό του προπονητικό σταφ), υποχρεώνοντας αρχικά τους "πράσινους" να κάνουν πίσω. Αφού όμως εξέτασαν την αγορά κατέληξαν ότι αυτό που οφείλουν να κάνουν είναι να αναζητήσουν τον καλύτερο προπονητή που είναι διαθέσιμος. Για αυτό άνοιξαν νέο κύκλο επαφών με τον πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο εκπρόσωπος του Πασκουάλ, Ζόραν Σάβιτς, βρίσκεται στην Αθήνα για να καθίσει στο τραπέζι με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Όλα τα ονόματα που εξετάστηκαν απορρίφθηκαν για τον έναν ή τον άλλο λόγο. Στη λίστα ανήκουν προπονητές με "ερυθρόλευκο" παρελθόν (Γκέρσον, Καζλάουσκας, Γιαννάκης), προπονητές από το ΝΒΑ με υψηλό κασέ (Σκάιλς), ελεύθεροι προπονητές (όπως ο Λούκα Μπάνκι). Ο Παναθηναϊκός μετά την πρώτη του γύρα στο προπονητικό σαφάρι κατέληξε στα ονόματα που είχε ψηλότερα εξ αρχής: στον Τσάβι Πασκουάλ και στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ο "Σάρας" αν και φάνταζε εξ αρχής μια πολύ δύσκολη περίπτωση, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο από τη Ζαλγκίρις, παραμένει στόχος του "τριφυλλιού", που είναι διατεθειμένος να τα παίξει όλα για όλα. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι αποφασισμένος να φέρει είτε τον έναν, είτε τον άλλον στον πάγκο του Παναθηναϊκού, ως διάδοχη κατάσταση του Αργύρη Πεδουλάκη.

Δεν προχωρά σε άλλες λύσεις

Από τη στιγμή που δεν προχώρησαν σε συμφωνία οι αρχικές συζητήσεις με τον Τσάβι Πασκουάλ, οι "πράσινοι" παλεύουν από χθες να καταλήξουν στην καλύτερη δυνατή λύση για την τεχνική ηγεσία. Μια λύση που θα μπορέσει να οδηγήσει την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της. Τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα τις τελευταίες ώρες κι επί της ουσίας οι διοικούντες την ΚΑΕ δεν θέλουν να περάσουν έτσι απλά στο plan b, τουλάχιστον πριν εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια.

Όπως έγραψε και χθες το Sport24.gr μετά τον Τσάβι Πασκουάλ που από την αρχή έμοιαζε να είναι μια δύσκολη περίπτωση, στην ομάδα του "τριφυλλιού" στόχευσαν στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Για πολλούς θ’ αποτελούσε την καλύτερη επιλογή τη δεδομένη στιγμή και οι λόγοι είναι προφανείς, ωστόσο σε ακόμα μία περίπτωση ο Παναθηναϊκός δεν παίζει μόνος του.

Από κει και πέρα, οι πληροφορίες της τελευταίας στιγμής αναφέρουν πως οι "πράσινοι" επιμένουν για τον Τσάβι Πασκουάλ και μάλιστα έχει έρθει στην Ελλάδα ο εκπρόσωπος του, Ζόραν Σάβιτς, για να συζητήσουν, κάτι το οποίο μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί τις επόμενες ώρες.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, ο Παναθηναϊκός δίνει τη μάχη του και περιμένει, κάτι το οποίο επιβεβαιώνεται από το γεγονός πως δεν προχωράει στις επόμενες λύσεις του που για την ώρα μοιάζουν πιο προσιτές, δηλαδή του Λούκα Μπάνκι ή του Βενσάν Κολέ. Με την πλευρά του Ιταλού τεχνικού έγινε επαφή χθες (19/10) αλλά όλα σταμάτησαν εκεί χωρίς να έχουν συνεχιστεί οι συζητήσεις.

Στο μεταξύ, για το όνομα του Δημήτρη Πρίφτη που έπεσε στο τραπέζι δεν υπήρξε συνέχεια αφού τόσο ο Άρης όσο και ο Έλληνας τεχνικός επιθυμούν να συνεχίσουν μαζί.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ