ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιλέξτε τους 4 ξένους του Παναθηναϊκού για τον αγώνα στο ΣΕΦ

Επιλέξτε τους 4 ξένους του Παναθηναϊκού για τον αγώνα στο ΣΕΦ

Ο Παναθηναϊκός στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, θα πρέπει να αγωνιστεί έχοντας 4 ξένους και διαθέτει 6. Επιλέξτε εκείνους που θα θέλατε να λάβουν μέρος στην αναμέτρηση.

Στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League, o Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Οι "πράσινοι", όμως, έχουν ένα πρόβλημα. Διαθέτουν 6 ξένους στο ρόστερ τους και ο κανονισμός πως μπορούν να αγωνιστούν όλοι τους, θα ισχύσει στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

Αυτό, λοιπόν, σημαίνει πως οι "πράσινοι" στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και φυσικά κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, θα χρειαστεί να παραταχθούν με 4 ξένους, "κόβοντας" δύο από αυτούς. Το Sport24.gr σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε τους τέσσερις ξένους παίκτες του "τριφυλλιού" που θα θέλατε να λάβουν μέρος στην αναμέτρηση, αφήνοντας εκτός τους δύο.

Υπενθυμίζεται πως οι έξι ξένοι παίκτες του Παναθηναϊκού είναι οι εξής: Τζέιμς Γκιστ (φόργουορντ), Κέι Σι Ρίβερς (γκαρντ/φόργουορντ), Μάικ Τζέιμς (γκαρντ), Κρις Σίνγκλετον (σέντερ), Τζέιμς Φελντέιν (γκαρντ), Ντεμέτρις Νίκολς (φόργουορντ).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ