ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επένδυση με Χατζηβέρογλου ο Παναθηναϊκός

Επένδυση με Χατζηβέρογλου ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός δεν σταματά να ενισχύεται στις μικρές ηλικίες, αφού απέκτησε τα δικαιώματα του Γιάννη Χατζηβέρογλου. Ποιος είναι ο 16χρονος γκαρντ/φόργουορντ που φέτος φόρεσε τη φανέλα του Ηλυσιακού (VIDEOS).

Η μεταγραφή του θα περάσει στα ψιλά -σε σχέση με τα μεγάλα ονόματα που υπογράφουν στο "τριφύλλι", αρχής γενομένης από τον Κρις Σίνγκλετον- αλλά πρόκειται για μία κίνηση με φόντο το μέλλον.

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε τα δικαιώματα του Γιάννη Χατζηβέρογλου (2000, 1μ97), ο οποίος φέτος φόρεσε τη φανέλα του Ηλυσιακού. Ο 16χρονος γκαρντ/φόργουορντ είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ηλικίας του στην Ελλάδα, με την παρουσία του στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της χώρας να είναι συχνή τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως το φετινό καλοκαίρι αναμένεται να είναι αρχηγός της Εθνικής Παίδων, που θα συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πολωνίας από τις 12 έως τις 20 Αυγούστου.

Η απόκτησή του αφορά σε πρώτη φάση τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού, αφού τη νέα χρονιά θα ενισχύσει την εφηβική ομάδα του "τριφυλλιού", η οποία κάνει μία νέα αρχή με τον Γιώργο Καλαϊτζή στον πάγκο της. Στόχος; Να διατηρήσει τα σκήπτρα του Πρωταθλητή Ελλάδος για μία ακόμη χρονιά, συνεχίζοντας το εξαιρετικό έργο του αποχωρήσαντα Κώστα Παπαδόπουλου.

Πρόκειται για έναν ακόμη εκπρόσωπο της γενιάς των 2000 που καταλήγει σε μεγάλη ομάδα το φετινό καλοκαίρι, αφού προηγήθηκαν οι Νίκος Αρσενόπουλος (Ολυμπιακός) και Μανώλης Χατζηδάκης (ΑΕΚ). Οι τρεις τους θα είναι εκ των βασικών "όπλων" της Εθνικής Παίδων αυτό το καλοκαίρι.

Ποιος είναι

Ο νεαρός αθλητής έχει αγωνιστεί τα τελευταία χρόνια σε Ίκαρο Καλλιθέας, Κρόνο Αγ. Δημητρίου και Ηλυσιακό. Με ύψος 1μ97 αγωνίζεται στο "2" και το "3", έχοντας ως κύριο χαρακτηριστικό του γνώρισμα τη διεισδυτικότητα και την ικανότητά του στο παιχνίδι κοντά στο καλάθι. Διακρίνεται για το υψηλό μπασκετικό IQ του και την ικανότητα που έχει να αξιοποιεί τους συμπαίκτες του, όπως επίσης το να κινείται χωρίς την μπάλα.

Το κομμάτι στο οποίο υστερεί κατά κύριο λόγο είναι τα πόδια, αφού αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει σταθεροποιηθεί τα τελευταία χρόνια στη θέση του σούτινγκ γκαρντ.



TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ