ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επαφή Παναθηναϊκού με τον Ραντούλιτσα

Επαφή Παναθηναϊκού με τον Ραντούλιτσα

Πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι ο Στεφάν Λάσμε είναι στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό. Οι "πράσινοι" μίλησαν με τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

Η αργία συνήθως είναι μητέρα πάσης κακίας. Τα φαινόμενα ωστόσο, στον Παναθηναϊκό, απατούν. Γιατί μόνο σε αργία δεν είναι οι υπεύθυνοι επί των μεταγραφών. Και σε αυτό το γκρουπ ανήκει και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς -μολονότι δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν πως οι "πράσινοι" επικοινώνησαν με τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, ο οποίος έχει ως κύριο ενδιαφέρον -στην παρούσα φάση- να βρει δουλειά στο ΝΒΑ. Μάλιστα, θα διασχίσει τον Ατλαντικό, την 1η Ιουλίου, για να κάνει τις ενέργειες του.

Το θέμα είναι πως το κύριο ζητούμενο του, όπως και πέρυσι, είναι τα χρήματα. Και αν μετά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας, με τους δευτεραθλητές κόσμου Σέρβους, ζήτησε 2 εκατ. δολ. (τα πήρε μέσω της Κίνας, απ' όπου έφυγε πριν τελειώσει η σεζόν, τραυματισμένος και με τα δυο δεκαήμερα συμβόλαια που υπέγραψε με τους Wolves), η πραγματικότητα τώρα, είναι λίγο διαφορετική. Γιατί για ένα εξάμηνο ουσιαστικά ήταν εκτός αγωνιστικής δράσης.

Οι πηγές μας αναφέρουν πως φέτος το συμβόλαιο που ψάχνει στο ΝΒΑ είναι τουλάχιστον 3 εκατ. δολ., για να του μείνουν τα 1.5 εκατ. δολ, μετά τους φόρους. Αν δεν το βρει (και θα πρέπει να περιμένει έως τις 15/7, ημέρα που το ΝΒΑ επιτρέπει στους free agents να "κλείνουν" δουλειές), θα κοιτάξει τι έχει στην Ευρώπη.

Η Μακάμπι έκανε τις σχετικές κινήσεις, με τις πληροφορίες μας να θέλουν τον Τρέβορ ΕμΜπάκβε -πρωταθλητή Γερμανίας με την Μπάμπεργκ- να έχει χαράξει πορεία για Τελ Αβίβ, ενώ το ενδιαφέρον του εξέφρασε (όχι επισημοποίησε) και ο ΠΑΟ, με την παρουσία του Τζόρτζεβιτς να λειτουργεί στα υπέρ του. Διότι όπως λένε όλοι στη Σερβία "ο Σάλε είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει τον Ραντούλιτσα να παίξει, όπως μπορεί".

Από εκεί και πέρα, άλλες πληροφορίες θέλουν τα τυπικά να είναι αυτά που απομένουν για να επιστρέψει ο Στεφάν Λασμέ στον Παναθηναϊκό. Αν μη τι άλλο, έκανε ό,τι μπορούσε για να ενημερώσει την Ευρώπη ποια ομάδα είναι στο Νο1 της λίστας του (αλλάζοντας φωτογραφία, στο προφίλ που έχει στο Twitter, ενώ όταν προέκυψε πρόταση της Γαλατασαράι επίσης εξήγησε στους Τούρκους πως προτεραιότητα έχει ο ΠΑΟ). Η ιστορία λοιπόν, έχει φτάσει στο οικονομικό και όπως όλα δείχνουν το ποσό που του προσφέρουν οι "πράσινοι" δεν πλησιάζει μεν, αυτά που πήρε από την Αναντολού Εφές (1.200.000 δολ.), αλλά είναι μεγαλύτερο της τελευταίας προσφοράς τους. Δηλαδή, αυτό που φαίνεται είναι ότι θα τα βρουν στη μέση και ο Γκαμπονέζος θα επιστρέψει στο ΟΑΚΑ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ