ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επαφή με Βουγιούκα

Ο Παναθηναϊκός καλείται να βρει λύση για τη λειψανδρία στη θέση "5", μετά την αποχώρηση του Γιώργου Παπαγιάννη, με την περίπτωση του Ίαν Βουγιούκα να είναι η πλέον προσιτή. Επίκειται επαφή του 31χρονου σέντερ με το "τριφύλλι".

Τη στιγμή που ο Γιώργος Παπαγιάννης θα παρουσιαστεί επίσημα από τους Σακραμέντο Κινγκς τη Δευτέρα (27/6), στον Παναθηναϊκό αναζητούν τη διάδοχη κατάσταση. Από την ελληνική αγορά προφανώς, αφού είναι υποχρεωτική η τόνωση του γηγενούς στοιχείου εντός της ομάδας.

Το Sport24.gr είχε επισημάνει την προσέγγιση των "πρασίνων" σε ό,τι αφορά τη θέση "5", με τον Γιάννη Μπουρούση να αποτελεί τον ευσεβή πόθο και τον Ίαν Βουγιούκα την πιο προσιτή λύση . Γι αυτό, στο "τριφύλλι" δεν θα χάσουν χρόνο, αφού πρόκειται να προσεγγίσουν τον 31χρονο σέντερ, με σκοπό να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις του και να διαπιστώσουν πόσο εφικτή είναι η επιστροφή του στην ομάδα, μετά από τέσσερα χρόνια.

Στο "στρατόπεδο" του Παναθηναϊκού προτίθενται να τον ενημερώσουν για τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα τη νέα χρονιά, αλλά και το τι θα ζητήσει από αυτόν ο Αργύρης Πεδουλάκης. Πρόκειται άλλωστε για έναν παίκτη με έφεση στο παιχνίδι με πλάτη στο καλάθι, που μπορεί να δώσει λύσεις στον επιθετικό τομέα.

Μόλις γίνει η πρώτη επαφή και αποσαφηνιστεί το πόσο κοντά (ή μακριά) βρίσκονται οι δύο πλευρές, ακολούθως θα μπουν στο τραπέζι το οικονομικό, αλλά κι η χρονική διάρκεια της συνεργασίας τους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ