ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έντονες αποδοκιμασίες για Κλαβέρ

Ο Βίκτορ Κλαβέρ δεν φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού, προτιμώντας να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα. Κάτι που δεν... ξέχασαν οι φίλοι του "τριφυλλιού", αποδοκιμάζοντάς τον κατά την παρουσίαση. Χειροκρότημα για Γιώργο Μπαρτζώκα και Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Θα μπορούσε κάλλιστα απόψε να φορά τη φανέλα του Παναθηναϊκού και να κάνει την πρώτη του εμφάνιση μπροστά στο κοινό της νέας του ομάδα. Εν τούτοις όμως, παρουσιάστηκε στο ΟΑΚΑ με τα χρώματα της Μπαρτσελόνα.

Θυμίζουμε πως ο Ισπανός φόργουορντ είχε συμφωνήσει προφορικά με το "τριφύλλι" το καλοκαίρι, αλλά καθυστερούσε διαρκώς την επικύρωση -με υπογραφές- της συμφωνίας, καταλήγοντας εν τέλει στους "μπλαουγκράνα". Κάτι που, απ ότι φαίνεται, οι φίλοι του Παναθηναϊκού δεν ξέχασαν, αποδοκιμάζοντάς τον έντονα κατά την παρουσίαση της ισπανικής ομάδας, πριν το φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Από την άλλη, ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο χειροκροτήθηκε θερμά από τον κόσμο που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο ΟΑΚΑ, ενώ ανάμεικτες ήταν οι αντιδράσεις για τους Γιώργο Μπαρτζώκα και Στράτο Περπέρογλου, με το χειροκρότημα να... υπερισχύει ελαφρώς. Όσο για τον Τζόι Ντόρσεϊ; Πέρασε απαρατήρητος!

Από την άλλη, ο Δημήτρης Ιτούδης γνώρισε την αποθέωση, την ώρα που ο Μίλος Τεόντοσιτς αποδοκιμάστηκε χλιαρά από μερικούς, ενώ άλλοι τον χειροκρότησαν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ