ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έντελσταϊν: "Μας τιμά το να δώσουμε το "παρών" για τον Διαμαντίδη"

Έντελσταϊν: "Μας τιμά το να δώσουμε το "παρών" για τον Διαμαντίδη"

Ο Ερέζ Έντελσταϊν, μιλώντας στο σάιτ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, τόνισε πως είναι τιμή για την Μακάμπι να δώσει το "παρών" στο ΟΑΚΑ για το τουρνουά που είναι αφιερωμένο στον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ερέζ Έντελσταϊν, μίλησε στο σάιτ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την συμμετοχή της ομάδας του στο τουρνουά "Diamonds Are Forever" , το οποίο είναι αφιερωμένο στον επί σειρά ετών ηγέτη του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Διαμαντίδη. Ο Ισραηλινός κόουτς επεσήμανε πως είναι τιμή για τον σύλλογο του το να δώσει το "παρών" στο ΟΑΚΑ για την φιλική διοργάνωση.

Συγκεκριμένα, είπε τα εξής: "Είμαστε πολύ ευτυχείς να λάβουμε μέρος σε ένα τουρνουά αφιερωμένο στον Δημήτρη Διαμαντίδη. Δεν διστάσαμε λεπτό να πούμε το ναι όταν μας κάλεσε ο Παναθηναϊκός Superfoods να συμμετάσχουμε στη διοργάνωση αυτή. Η πρόσκληση μας τιμά ιδιαιτέρως και δεν ήταν δυνατόν να την αρνηθούμε.

Ανυπομονούμε να εκπροσωπήσουμε την ομάδα και τους οπαδούς μας, οι οποίοι ξέρουν πολύ καλά να αναγνωρίζουν την αξία ενός σπουδαίου αθλητή, όπως φάνηκε και από το χειροκρότημα που του δόθηκε στην έδρα μας ως αντίπαλός μας.

Η παρουσία μας στο τουρνουά προς τιμήν του Δημήτρη Διαμαντίδη θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να προετοιμαστούμε κατάλληλα για μια μακρά και σκληρή σεζόν. είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος του θα γεμίσει το γήπεδο και θα δημιουργήσει μια υπέροχη ατμόσφαιρα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ