ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ένταση με οπαδούς της Καρσίγιακα

Ένταση με οπαδούς της Καρσίγιακα
INTIME SPORTS

Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και της Καρσίγιακα, σχεδόν μια ώρα πριν από το τζάμπολ της μεταξύ τους αναμέτρησης!

Η Καρσίγιακα ταξίδεψε στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό μαζί με οπαδούς της οι οποίοι φρόντισαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην πρωτεύουσα νωρίς το πρωί με γκράφιτι που σε Μοναστηράκι και ΟΑΚΑ ενώ δεν την... γλίτωσε ούτε εκκλησία!

Η διοίκηση των πρωταθλητών Τουρκίας διευκρίνισε από την πρώτη στιγμή ότι δεν έχει ουδεμία ευθύνη για την παρουσία στην Αθήνα των οπαδών της οι οποίοι ταξίδεψαν μεμονωμένα και δεν βρίσκονται στη λίστα των 85 που δηλώθηκαν για τον αγώνα.

Προ ολίγου, λοιπόν, σημειώθηκαν μικρής έκτασης επεισόδια στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ μεταξύ Τούρκων οπαδών και φίλων του Παναθηναϊκού! Στο σημείο δεν υπήρχε αστυνομία, ενώ η ένταση αποκλιμακώθηκε σχεδόν αμέσως και περιορίστηκε σε βρισιές και... κυνηγητό.

Λίγη ώρα αργότερα πάντως, η ένταση μεταφέρθηκε εντός ΟΑΚΑ με τους οπαδούς των δύο ομάδων να βρίσκονται σε μικρή απόσταση. Δύναμη των ΜΑΤ βρίσκεται στον χώρο που έχουν καθίσει οι Τούρκοι, προσπαθώντας να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Μέχρι και μία ώρα πριν το τζάμπολ η ένταση περιοριζόταν -εντός ΟΑΚΑ- σε συνθήματα και χειρονομίες από τις δύο πλευρές.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ