ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ενδιαφέρον των Ντάλας Μάβερικς για Γκιστ

Ενδιαφέρον των Ντάλας Μάβερικς για Γκιστ

Οι Ντάλας Μάβερικς έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Τζέιμς Γκιστ, τον οποίο θέλουν να δοκιμάσουν το επόμενο διάστημα σε mini camp και workouts που θα πραγματοποιήσουν.

Ο Τζέιμς Γκιστ έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν παρακολουθείται από άλλες ομάδες. Όχι της Ευρώπης, αλλά... του ΝΒΑ! Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ του "τριφυλλιού" χαίρει εκτίμησης από το τεχνικό επιτελείο των Ντάλας Μάβερικς, το οποίο φρόντισε να το εκφράσει στην πλευρά του παίκτη.

Γι αυτόν τον λόγο δεν αποκλείεται το προσεχές διάστημα, ο 30χρονος παίκτης να δώσει το "παρών" σε mini camp και workouts των Ντάλας Μάβερικς, με σκοπό να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και να έχει τη δυνατότητα να ανεβάσει τις "μετοχές" του και να διεκδικήσει συμβόλαιο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Η μόνιμη παρουσία του εκεί θα αποτελούσε άλλωστε μέγα δώρο για τον ίδιο, για προσωπικούς λόγους. Από εκεί και πέρα βέβαια, δεν υπάρχει κάτι πιο χειροπιαστό σε ό,τι αφορά την περίπτωσή του, πέρα από το δεδηλωμένο ενδιαφέρον.

Εξάλλου, στις ΗΠΑ θα ταξιδέψει τον Ιούλιο ο ασίσταντ κόουτς του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βόβορας, προκειμένου να τσεκάρει παίκτες και να "γεμίσει" το μπλοκάκι του με ονόματα που μπορεί να απασχολήσουν το "τριφύλλι" στο εγγύς μέλλον.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ