ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εν αναμονή για προπονητή και... Σλούκα

Εν αναμονή για προπονητή και... Σλούκα

Ο Παναθηναϊκός θέλει να τελειώσει το συντομότερο δυνατό την υπόθεση "προπονητής", την ώρα που υπάρχει στάση αναμονής γι αυτή του Κώστα Σλούκα.

Έχοντας μπει στην τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου, ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να αναζητά τον επόμενο προπονητή του. Οι "πράσινοι" κοιτάζουν προς πάσα κατεύθυνση για τον άνθρωπο που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με τις οριστικές αποφάσεις να βρίσκονται προ των πυλών.

Δεν υπάρχει άλλωστε διάθεση να τραβήξει περισσότερο το θέμα, αφού εν συνεχεία θα πρέπει να τεθεί σε εφαρμογή ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Με τα ανοιχτά μέτωπα να είναι πολλά μάλιστα, οι διαδικασίες θα πρέπει να επισπευσθούν και, παράλληλα, να γίνουν προσεκτικές κινήσεις, αφού είναι δεδομένο πως το "τριφύλλι" χρειάζεται ξένους που θα προσφέρουν περισσότερο από αυτούς που αγωνίστηκαν φέτος.

Από εκεί και πέρα, στον Παναθηναϊκό περιμένουν την απάντηση του Κώστα Σλούκα στη νέα βελτιωμένη πρόταση που του κατέθεσαν . Τα δεδομένα είναι γνωστά για την περίπτωσή του, με τον 25χρονο γκαρντ να έχει θέσει -όπως έχει δηλώσει- ως προτεραιότητά του τον Ολυμπιακό. Από τη στιγμή λοιπόν που σήμερα (23/6) δεν έγινε το ραντεβού του με τους "ερυθρόλευκους" , είναι λογικό πως δεν πρόκειται να υπάρξει ουσιαστική εξέλιξη (θετική ή αρνητική) άμεσα...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ