ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έμπνευση για πίνακες ζωγραφικής ο Διαμαντίδης!

Στους ρυθμούς του “Diamonds Are Forever” κινούνται στον Παναθηναϊκό Superfoods και στο Gala για το τουρνουά θα δημοπρατηθούν τρεις πίνακες που δημιουργήθηκαν με έμπνευση την καριέρα του Δημήτρη Διαμαντίδη.

Εδώ και πολύ καιρό τα πάντα στην ομάδα του “τριφυλλιού”κινούνται γύρω από τον Δημήτρη Διαμαντίδη και το τουρνουά “Diamonds Are Forever”που διοργανώνει η πράσινη ΚΑΕ προς τιμήν του 16 και 17 Σεπτεμβρίου. ΣτοGalaπου έχει προγραμματιστεί μία μέρα πριν θα δημοπρατηθούν τρεις πίνακες ζωγραφικής με θέμα τον Διαμαντίδη και τα κέρδη από τη δημοπρασία θα διατεθούν στο Ίδρυμα «Εταιρία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό ΔΑΔ Νομού Καστοριάς» και στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών & Ενηλίκων με νεοπλασματική ασθένεια και φίλων αυτών «ΜΑΖΙ ΣΟΥ», έπειτα από επιθυμία του παίκτη που έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία της ομάδας.

Η ανακοίνωση της πράσινης ΚΑΕ

“Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoodsπρος τιμήν του αθλητή.

Τρείς πίνακες ζωγραφικής από τον καλλιτέχνη Νίκο Καρόκη,με έμπνευσητη λαμπρή καριέρατου Δημήτρη Διαμαντίδη,θα δημοπρατηθούν την Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου, στις 20:30, στο Ίδρυμα Ευγενίδου. Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του Gala«Diamonds Αre Forever»που διοργανώνει η ΚΑΕ ΠαναθηναϊκόςSuperfoodsστο πλαίσιο των εκδηλώσεων προς τιμήν του σπουδαίου αθλητή. Όλα τα κέρδη από τη δημοπρασία θα διατεθούν στο Ίδρυμα «Εταιρία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό ΔΑΔ Νομού Καστοριάς» και στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών & Ενηλίκων με νεοπλασματική ασθένεια και φίλων αυτών "ΜΑΖΙ ΣΟΥ", κατ’ επιλογή και επιθυμία του Δημήτρη Διαμαντίδη.Όπως δήλωσε ο δημιουργός των έργων, Νίκος Καρόκης:«Αποδέχθηκα με μεγάλη χαρά την πρόσκληση - πρόκληση της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ SUPERFOODS για την δημιουργία αυτών των τριών έργων , για έναν από τους σπουδαιότερους Ευρωπαίους αθλητές , τον κύριο Δημήτρη Διαμαντίδη. Η έμπνευση ήταν εκεί! Αφού τον έχω απολαύσει ΚΑΙ τα 12 χρόνια παρουσίας του στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ και στην Εθνική μας ομάδα

Τρία βασικά χαρακτηριστικά του , τρία έργα τέχνης - ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ , ΗΘΟΣ , ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ - για να "χωρέσει" η τεράστια αυτή προσωπικότητα και καριέρα. Θέλω να πιστεύω πως το αποτέλεσμα θα κάνει ΟΛΟΥΣ τους φιλάθλους να ξαναζήσουν τις μεγάλες στιγμές του Δημήτρη Διαμαντίδη , να αισθανθούν ότι είναι στο γήπεδο , δίπλα του , να χαρούν , να δακρύσουν και να πανηγυρίσουν... ΞΑΝΑ!"

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τα έργα στο http://www.vergosauctions.com/ και να επικοινωνήσουν στο 210 3614897με τον κ. Πέτρο Βέργο.”

Έμπνευση για πίνακες ζωγραφικής ο Διαμαντίδης!

α) Πίνακας με τίτλο "ΗΘΟΣ" 1,85 μ Χ 1,25μ , στον οποίο απεικονίζεται ο Δημήτρης Διαμαντίδης ,σε μία από τις πιο χαρακτηριστικές του στιγμές στα γήπεδα, να βοηθά πεσμένο αντίπαλο | ακρυλικό και ασήμι.

β) Πίνακας με τίτλο "ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ" , 2,06μ Χ 1,00μ , στον οποίο απεικονίζεται ο Δημήτρης Διαμαντίδης στην "ενορχήστρωση" της ομάδας , στο αγαπημένο του Pick 'n' Roll | ακρυλικό

Έμπνευση για πίνακες ζωγραφικής ο Διαμαντίδης!


γ) Πίνακας με τίτλο "ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ" , διαστάσεων 1,80 Χ 1,00 , στον οποίο απεικονίζεται ο Δημήτρης Διαμαντίδης "φορτωμένος" επιτυχίες να επιστρέφει στην πόλη που αγάπησε και τον ανέδειξε , την Καστοριά | ακρυλικό και χρυσός 22Κ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ