ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εκτός προπόνησης ο Μπουρούσης

Εκτός προπόνησης ο Μπουρούσης

Στον Παναθηναϊκό Superfoods στρέφονται στον τέταρτο τελικό της Πέμπτης (8/6) κόντρα στον Ολυμπιακό με τον Γιάννη Μπουρούση ν' αποτελεί το μεγάλο πρόβλημα για τον Τσάβι Πασκουάλ.

Χωρίς να χάσουν χρόνο, οι “πράσινοι” έπιασαν δουλειά για την επόμενη συνάντηση με τον Ολυμπιακό, στον τέταρτο τελικό τηςStoiximan.gr Basket League.Στο επίκεντρο βρέθηκαν γι' ακόμα μία φορά τα λάθη που έγιναν στα τελευταία λεπτά, με συνέπεια ο Παναθηναϊκός να χάσει πολύ σύντομα τη διψήφια διαφορά που δημιούργησε στο 35' και το ματς κόντρα στους “ερυθρόλευκους”. Πλέον η ισοφάριση είναι μονόδρομος για την ομάδα του “τριφυλλιού”, ώστε να επιστρέψει τη σειρά στο ΣΕΦ και ο Τσάβι Πασκουάλ με τους παίκτες του έχουν το μυαλό μόνο στην επόμενη αναμέτρηση.

Οι “πράσινοι” γυμνάστηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς ενώ ο Γιάννης Μπουρούσης έμεινε εκτός καθώς έκανε θεραπεία για τις ενοχλήσεις που έχει στη μέση, μετά τον τραυματισμό του στον τρίτο τελικό. Μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό, ωστόσο την Τρίτη (6/6) θα υπάρχει πιο σαφής εικόνα για τον διεθνή σέντερ, ώστε και το τεχνικό επιτελείο να γνωρίζει αν θα τον έχει στη διάθεσή του στη μάχη της Πέμπτης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ