ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εξώδικο Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα media για το προφίλ του στο Instagram

Εξώδικο Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα media για το προφίλ του στο Instagram

Το Sport24.gr έλαβε το εξώδικο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και ενημερώνει το κοινό του πως σταματά στο εξής να αναπαράγει τις δημοσιεύσεις από το προσωπικό προφίλ του παράγοντα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο Instagram.

Με εξώδικο που έστειλε στα ελληνικά media η πληρεξούσια δικηγόρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ζητά, ο "Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της φαρμακευτικής Ανώνυμης Εταιρείας "BIANEΞ A.E.", ο οποίος έχει συγχρόνως διατελέσει Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ανώνυμης εταιρείας καλαθοσφαίρισης, "ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ", Δημήτρης Γιαννακόπουλος του Παύλου, καλεί σε "παράλειψη οποιασδήποτε δημοσίευσης, αναπαραγωγής ή αναφοράς σε αναρτήσεις και σχόλιά του προσωπικού λογαριασμού που προσφάτως ενεργοποίησα και διατηρώ στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Instagram, με όνομα "dpg7000", στον οποίο εκφράζω τις προσωπικές μου απόψεις".

Ως εκ τούτου, το Sport24.gr ενημερώνει τους αναγνώστες του πως μετά από επιθυμία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου σταματά στο εξής να αναπαράγει τις δημοσιεύσεις του στο Instagram και αποσύρει όσες μέχρι σήμερα έχει φιλοξενήσει στην ιστοσελίδα του.

 

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Τροχαίο με την Πόρσε: Δεν τα βρήκαν ασφαλιστική - Πατμάνογλου

Ο τραγικός πατέρας που βρέθηκε σήμερα στην Ευελπίδων αξιώνει από την οικογένεια Βακάκη περίπου 1,5 εκατ. ευρώ για την ηθική βλάβη που υπέστη από τον θάνατο της συζύγου και του γιου του

9 ελληνικά τραγούδια που θα μπορούσαν να είναι και διηγήματα

Τι κοινό έχει ο Σιδηρόπουλος με τον Χατζιδάκι;

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Νέα παίκτρια στο Power of Love: Η σεξοβόμβα Όλγα αναστάτωσε τους άντρες

Η 31χρονη Ρωσίδα κλήθηκε να "παρουσιαστεί" πρώτα στο σπίτι των αγοριών και όπως ήταν αναμενόμενο μαγνήτισε τα βλέμματα

Η πιο άσχημη πόλη της Ελλάδας

Βγάζουμε αγνή και ανόθευτη χολή απέναντι στις χειρότερες πόλεις της χώρας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24