ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εξαντλούνται τα εισιτήρια του πρώτου αγώνα με την Ρεάλ

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός Superfoods ενημέρωσε πως έχουν μείνει ελάχιστα εισιτήρια για τον 1ο αγώνα της σειράς των playoffs με την Ρεάλ (17/4), ενώ ξεκίνησε ηδη η διάθεση για τον 2ο αγώνα της σειράς (19/4).

Η δίψα των φίλων του Παναθηναϊκού Superfoods για την πρόκριση στο Final Four είναι τεράστια. Αυτό φαίνεται ήδη από το γεγονός ότι, όπως ανακοίνωσε η "πράσινη" ΚΑΕ, έχουν μείνει ελάχιστα εισιτήρια ενόψει του 1ου αγώνα της σειράς των playoffs με την Ρεάλ (17/4, 21:15).

Παράλληλα ο Παναθηναϊκός Superfoods ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει ήδη η διάθεση των εισιτηρίων και του 2ου αγώνα της σειράς (19/4, 21:15), αρχικά από την Θύρα 10 του "Απόστολος Νικολαϊδης".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"ΗΚΑΕ ΠαναθηναϊκόςSuperfoods ενημερώνει τους φιλάθλους της πως διαθέτει από σήμερα (10/4) το πρωί από τα εκδοτήρια του γηπέδου τηςΛεωφόρου Αλεξάνδραςτα εναπομείναντα εισιτήρια του πρώτου αγώνα τωνPlayoffsτηςEuroleagueμε αντίπαλο τηΡεάλ Μαδρίτης (17/4, 21.15),τα οποία είχε κρατήσει για να καλύψει τις ανάγκες όσων δεν αγοράζουν μέσω διαδικτύου. Και αυτά, όμως, πρόκειται να εξαντληθούν άμεσα, καθώς οι φίλοι της ομάδας δημιούργησαν από πολύ νωρίς μεγάλες ουρές έξω από τα εκδοτήρια. Παράλληλα, ανακοινώνει πως ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων και της δεύτερης αναμέτρησης τωνPlayoffs (19/4, 21.15),αρχικά από τηΘύρα 10του«Απόστολος Νικολαϊδης»,ενώ εντός της ημέρας πρόκειται να αρχίσει και η διαδικτυακή τους διάθεση, μέσω τουviva.gr".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ