ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έκλεισε τον Βινς Χάντερ ο Παναθηναϊκός

Έκλεισε τον Βινς Χάντερ ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός "έκλεισε" τον Βινς Χάντερ, τον οποίο ήθελε διακαώς ο Σάσα Τζόρτζεβιτς. Με αυτή την κίνηση οι "πράσινοι" κλείνουν το τρίπτυχο της ενίσχυσης τους ενόψει της συνέχειας του Top-16.

Ο Χάντερ (22, 2,03) είναι ο αθλητικός σέντερ που έψαχνε ο Παναθηναϊκός, το κομμάτι του παζλ που έδειχνε να του λείπει από την αρχή της χρονιάς. Χρονικά είναι η τρίτη μεταγραφική κίνηση της ομάδας και όπως όλα δείχνουν η τελευταία. Το "τριφύλλι" θα παραταχθεί στον δεύτερο γύρο του Top-16 με ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, καθώς αποκτήθηκαν οι Μαρκίς Χέινς, Έλιοτ Ουίλιαμς και τώρα ο Βινς Χάντερ.

Ο Χάντερ αγωνιζόταν στο NBDL και προέρχεται από το ιστορικό κολέγιο του UTEP. Δεν έγινε ποτέ ντραφτ, αλλά δοκίμασε την τύχη του στο Summer League του Las Vegas το καλοκαίρι του 2015 με τους Φιλαδέλφεια Σίξερς. Τελικά βρήκε προσωρινή στέγη στους Σακραμέντο Κινγκς, αλλά δεν έμελλε να παίξει μαζί τους σε επίσημο παιχνίδι. Κατέληξε στο NBDL και στους Ρίνο Μπίγκχορνς.

Φέτος έκανε πολύ καλές εμφανίσεις κερδίζοντας μια θέση στο All-Star Game του NBDL. Είχε 21.8 πόντους, 11.3 ριμπάουντ και 1.5 κόψιμο ανά παιχνίδι.

Ο Χάντερ βρισκόταν ψηλά στη λίστα του Σάσα Τζόρτζεβιτς μαζί με τον Τζεφ Έιρς. Τελικά ο Σέρβος προπονητής έδειξε την προτίμηση του για τον Χάντερ και το θέμα έκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες. Η ανακοίνωση του αναμένεται εντός της ημέρας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ