ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Έκλεισε Καλάθη ο Παναθηναϊκός"

"Έκλεισε Καλάθη ο Παναθηναϊκός"

Για συμφωνία Παναθηναϊκού και Νικ Καλάθη κάνουν λόγο ξένα Μέσα που θεωρούν δεδομένη την επιστροφή του στους "πράσινους". Ραντεβού για να κλείσει θετικά θα γίνει και με τον Μιλουτίνοφ

Θετικά αναμένεται να ολοκληρωθεί η υπόθεση του Νικ Καλάθη στον Παναθηναϊκό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Sportando.com ο διεθνής γκαρντ έχει συμφωνήσει με το "τριφύλλι" για συμβόλαιο 3 χρόνων που θα του αποφέρει 7 εκατομμύρια δολάρια. Μάλιστα στο εν λόγω δημοσίευμα αναφέρεται ότι η επιστροφή του Καλάθη στους "πράσινους" αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο (14/07).

Ο 28χρονος γκαρντ τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Μέμφις Γκρίζλις όπου την περσινή σεζόν είχε κατά μέσο όρο 4.1 πόντους, 2.1 ασίστ και 1.8 ριμπάουντ. Ο Καλάθης είχε αγωνιστεί και πάλι στον Παναθηναϊκό από το 2009 μέχρι το 2012 πριν ακολουθήσουν Λοκομοτίβ Κούμπαν και φυσικά το ΝΒΑ.

Εκτός του ομογενούς αθλητή ο Παναθηναϊκός κινείται δυναμικά για να κλείσει και τον 23χρονο σέντερ Νίκολα Μιλουτίνοφ, με την ίδια ιστοσελίδα να αναφέρει ότι εντός της εβδομάδας θα γίνει ραντεβού προκειμένου να κλείσει θετικά η υπόθεση του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ