ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έκλεισε και ανακοινώνεται ο Μήτογλου

Έκλεισε και ανακοινώνεται ο Μήτογλου

Ο Ντίνος Μήτογλου "προβάρει" πλέον τα "πράσινα" αφού απομένουν μόνο τυπικές λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί το deal. Δεν αποκλείεται να υπάρξει μάλιστα ανακοίνωση ακόμα και μέσα στη μέρα.

Παίκτης του Παναθηναϊκού αναμένεται να είναι σύντομα ο Ντίνος Μήτογλου. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει ουσιαστικά σε όλα και απομένουν μόνο κάποιες τυπικές λεπτομέρειες προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Ο διεθνής πάουερ φόργουορντ αναμένεται έτσι να ενισχύσει τους "πράσινους" κάτω από τα καλάθια, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει η σχετική ανακοίνωση ακόμα και σήμερα! Όπως όλα δείχνουν μάλιστα, ο Μήτογλου θα υπογράψει συμβόλαιο 3+1 χρόνων, γεγονός το οποίο είχε αποκαλύψει το Sport24 Radio 103,3 πριν από λίγες ημέρες , ενώ, όπως γίνεται σαφές, ξεπεράστηκε και το τελευταίο εμπόδιο, που δεν ήταν άλλο από τον Άρη, ο οποίος είχε καταθέσει στον ΕΣΑΚΕ ένα συμβόλαιο (πιστή αντιγραφή του ιδιωτικού συμφωνητικού που είχε με τον παίκτη, από το προηγούμενο καλοκαίρι), ο οποίο ήταν υπογεγραμμένο μονομερώς.

Με αυτό τον τρόπο ο Παναθηναϊκός προσθέτει έναν παίκτη σε καλή ηλικία και, το κυριότερο, Έλληνα, ενισχύοντας τον γηγενή "κορμό" του. Παράλληλα, ελπίζει ότι βρήκε και τον - σε βάθος χρόνου βέβαια - αντικαταστάτη του Αντώνη Φώτση, αφού οι δυο τους έχουν μερικά ίδια στοιχεία στο παιχνίδι τους, με κυριότερο να είναι το καλό περιφερειακό σουτ . Με την απόκτησή του, δε, "έκλεισε" και η γραμμή ψηλών του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν, η οποία θα στελεχωθεί από τους Κρις Σίνγκλετον, Τζέιμς Γκιστ, Κένι Γκάμπριελ, Ίαν Βουγιούκα, Ζακ Όγκαστ και Μήτογλου.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Μήτογλου είχε 8.9 πόντους και 6.1 ριμπάουντ μέσο όρο με 42.1% στα σουτ, 33.3% στα τρίποντα και 79.2% στις βολές σε 24.6 λεπτά συμμετοχής με την φανέλα του Wake Forest στο κολεγιακό πρωτάθλημα.

(AP Photo/Chuck Burton)

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ