ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Είπε το "ναι" στον Παναθηναϊκό ο Τζέιμς

Είπε το "ναι" στον Παναθηναϊκό ο Τζέιμς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάικ Τζέιμς απάντησε θετικά στην πρόταση που του κατέθεσε ο Παναθηναϊκός κι έτσι θα αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφική κίνηση του "τριφυλλιού" το φετινό καλοκαίρι, μετά από αυτή του Κρις Σίνγκλετον (VIDEOS).

Η απόκτηση του Κρις Σίνγκλετον έκανε την αρχή για τον Παναθηναϊκό το φετινό καλοκαίρι, δίνοντας παράλληλα τον... τόνο για όσα θα ακολουθήσουν. Οι "πράσινοι" βρίσκονται σε έντονες μεταγραφικές διεργασίες τις τελευταίες ημέρες, κλείνοντας ένα ακόμη ανοιχτό μέτωπο. Αυτό του back up πόιντ γκαρντ της ομάδας.

Το όνομα αυτού: Μάικ Τζέιμς. Όπως μετέδωσε ο Sport24 Radio 103.3, ο πρώην παίκτης της Λαμποράλ Κούτσα είπε το "ναι" στην πρόταση που του κατέθεσε ο Παναθηναϊκός και θα αποτελέσει τον δεύτερο παίκτη που θα ανακοινωθεί από το "τριφύλλι".

Το έντονο ενδιαφέρον της Γαλατάσαραϊ (και το προβάδισμα που είχε αρχικά η τουρκική ομάδα) δεν κατάφεραν να πείσουν τον 26χρονο γκαρντ να μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη, με το πρόσφατο τρομοκρατικό χτύπημα στο "Κεμάλ Ατατούρκ" να είναι ένας από τους λόγους που είπε το "όχι" στην "τσιμ μπομ".

Κάτι που εκμεταλλεύτηκε άμεσα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ταυτόχρονα ανέβασε λίγο την αρχική του προσφορά προς τον παίκτη. Έτσι, και παρά την προοπτική που είχε ο παίκτης να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ, η μεταγραφή έκλεισε και ο Μάικ Τζέιμς θα ενισχύσει τους "πράσινους" την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Στο συμβόλαιό του υπάρχει όρος που του επιτρέπει να φύγει για το ΝΒΑ, εφόσον βρει ομάδα μέχρι τις 5 Αυγούστου.

Έτσι, θα επιστρέψει στη χώρα μας μετά από περίπου δύο χρόνια. Θυμίζουμε πως στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του Κολοσσού για ένα δίμηνο, πριν αποχωρήσει με προορισμό τη Βιτόρια και τη Λαμποράλ Κούτσα, όπου διέπρεψε σε Liga Endesa και Euroleague. Με τη φανέλα της ισπανικής ομάδας έφτασε μάλιστα φέτος μέχρι το Final Four του Βερολίνου, όντας εκ των βασικών λόγων που η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς "σκούπισε" τον Παναθηναϊκό στα playoffs, για να διεκδικήσει το ευρωπαϊκό τρόπαιο μετά από οκτώ χρόνια.

Πέρσι είχε 11.1 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ στην Euroleague, ενώ φέτος μέτρησε 10 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ κατά μέσο όρο στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε ΚΚ Ζάγκρεμπ (Κροατία), Χαποέλ Γκαλίλ Ελιόν (Ισραήλ), Ομέγκνα (Ιταλία) και Κολοσσό (Ελλάδα).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ