ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εγκρίθηκε από το Εφετείο η μεταβίβαση των μετοχών

Εγκρίθηκε από το Εφετείο η μεταβίβαση των μετοχών
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με τελεσίδική του απόφαση το Διοικητικό Εφετείο δικαίωσε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την ΚΑΕ Παναθηναϊκό Superfoods αναφορικά με την μεταβίβαση των μετοχών στον Μάνο Παπαδόπουλο.

Ακόμα ένα σήριαλ εκτός παρκέ φτάνει στο τέλος του και αφορά ένα θέμα που είχε προκύψει πριν από καιρό. Συγκεκριμένα η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είχε κάνει δεκτή την καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφορικά με την μετοχική σύνθεση της πράσινης ΚΑΕ , με συνέπεια ν’ ανακληθεί η άδεια μεταβίβασης των μετοχών από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στον Μάνο Παπαδόπουλο.

Στη συνέχεια οι "πράσινοι" προσέφυγαν στη διοικητική δικαιοσύνη και δικαιώθηκαν καθώς το Διοικητικό Εφετείο ακύρωσε την απόφαση της Επιτροπής απορρίπτοντας όλους τους ισχυρισμούς που υπήρχαν στην καταγγελία και στην ουσία του δεν μπορεί να ανατραπεί. Μετά από αυτή την απόφαση εγκρίνεται και τυπικά η μεταβίβαση των μετοχών από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στον Μάνο Παπαδόπουλο δικαιώνοντας πλήρως τους «πράσινους» κι έτσι κλείνει ακόμα μία εξωαγωνιστική κόντρα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ