ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εγκρίθηκε από το Εφετείο η μεταβίβαση των μετοχών

Εγκρίθηκε από το Εφετείο η μεταβίβαση των μετοχών

Με τελεσίδική του απόφαση το Διοικητικό Εφετείο δικαίωσε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την ΚΑΕ Παναθηναϊκό Superfoods αναφορικά με την μεταβίβαση των μετοχών στον Μάνο Παπαδόπουλο.

Ακόμα ένα σήριαλ εκτός παρκέ φτάνει στο τέλος του και αφορά ένα θέμα που είχε προκύψει πριν από καιρό. Συγκεκριμένα η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού  είχε κάνει δεκτή την καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφορικά με την μετοχική σύνθεση της πράσινης ΚΑΕ, με συνέπεια ν’ ανακληθεί η άδεια μεταβίβασης των μετοχών από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στον Μάνο Παπαδόπουλο.

Στη συνέχεια οι "πράσινοι" προσέφυγαν στη διοικητική δικαιοσύνη και δικαιώθηκαν καθώς το Διοικητικό Εφετείο ακύρωσε την απόφαση της Επιτροπής απορρίπτοντας όλους τους ισχυρισμούς που υπήρχαν στην καταγγελία και στην ουσία του δεν μπορεί να ανατραπεί. Μετά από αυτή την απόφαση εγκρίνεται και τυπικά η μεταβίβαση των μετοχών από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στον Μάνο Παπαδόπουλο δικαιώνοντας πλήρως τους «πράσινους» κι έτσι κλείνει ακόμα μία εξωαγωνιστική κόντρα.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Γιατί κάνουμε (κάνετε, κάνουν) τρίo;

Έρευνες εξηγούν γιατί όλο και περισσότεροι, όλo και πιο εύκολα δοκιμάζουν ένα menage a trois.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24