ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έφτασε στην Αθήνα ο Νίκολς: "Μακάρι να έπαιζα με τον Διαμαντίδη"

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Ντεμέτρις Νίκολς, έφτασε στην Αθήνα με πτήση από την Νέα Υόρκη. "Ξέρω την παράδοση που έχει ο Παναθηναϊκός, μακάρι να έπαιζα με τον Διαμαντίδη", σχολίασε.

Το πρωί (10:30) της Τρίτης (6/9) έφτασε στην Αθήνα με πτήση από την Νέα Υόρκη το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Ντεμέτρις Νίκολς. Ο Αμερικανός φόργουορντ ακολούθως θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Ο 32χρονος Αμερικανός φόργουορντ, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο "3", όσο και στο "4", θα ενισχύσει το ρόστερ του Παναθηναϊκού, έχοντας κυρίως βοηθητικό ρόλο στο ροτέισον. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με την οποία και κατέκτησε την Euroleague, έχοντας μέσο όρο 4 πόντους, 1.4 ριμπάουντ και 62.5% στα δίποντα, με 12 λεπτά μέσο όρο χρόνο συμμετοχής.

Related content

"Ξέρω την παράδοση που έχει ο Παναθηναϊκός, μακάρι να έπαιζα με τον Διαμαντίδη"

Στις πρώτες του δηλώσεις ως νέος παίκτης του Παναθηναϊκός Superoods, ο Αμερικανός φόργουορντ είπε: “Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμένα να παίξω εδώ. Ξέρω την παράδοση που έχει η ομάδα κι έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους, οι οπαδοί επίσης είναι φοβεροί. Είμαι χαρούμενος που θα γίνω κομμάτι της οικογένειας”.

Ο Νίκολς έχει επισκεφθεί με την ΤΣΣΚΑ το ΟΑΚΑ κι όπως υπογράμμισε: “Αυτό που θυμάμαι έντονα είναι οι οπαδοί. Είναι κάτι συναρπαστικό να παίζεις μπροστά σε τέτοιο κόσμο ακόμα κι ως αντίπαλος. Θυμάμαι έναν αγώνα όπου ήρθαμε για να πάρουμε την πρόκριση και δεν ήταν καθόλου εύκολο. Όπως είπα είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσουν οι αγώνες”.

Για το αν είχε την ευκαιρία να μιλήσει ως σήμερα με τον Αργύρη Πεδουλάκη, είπε: “Όχι ακόμα, έχω ένα playbook μαζί μου, το οποίο μελετώ τις τελευταίες ημέρες αλλά δεν είχα την ευκαιρία να κάτσω μαζί του και να συζητήσω, κάτι που ελπίζω να κάνω σήμερα”.

Για το στόχο να βρεθεί ξανά στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, αυτή τη φορά με τον Παναθηναϊκό: “Είναι πάντα στόχος. Υπάρχει ένα γκρουπ με εξαιρετικούς παίκτες εδώ και θα κάνω ότι μπορώ για να πετύχουμε, είναι σίγουρα στόχος μας”

Όσο για το τουρνουά που θα διοργανώσει ο Παναθηναϊκός Superfoods αφιερωμένο στον Δημήτρη Διαμαντίδη, ο Νίκολς σχολίασε: “Μακάρι να είχα την ευκαιρία να παίξω με τον Διαμαντίδη αλλά είναι σπουδαίο που θα τον τιμήσουμε, έκανε πολλά για τη χώρα και το κλαμπ. Θα είναι σπουδαίο που θα παίξω γι’ αυτόν αλλά και κόντρα στην παλιά μου ομάδα. Θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί”.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ