ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έφτασε ο Ούκιτς

Έφτασε ο Ούκιτς

Έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, ο Ρόκο Λένι Ούκιτς. Διαβάστε τι δήλωσε ο Κροάτης γκαρντ.

Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς έφτασε σήμερα το απόγευμα (16/09) στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, ώστε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του.

" Τώρα αρχίζει η σοβαρή δουλειά. Αυτή τη φορά ήρθα μια και καλή. Ο,τι είχα να κάνω με την εθνική Κροατίας το έκανα", ανέφερε ο Ούκιτς και συμπλήρωσε:

" Ξέρω ότι η ομάδα βελτιώνεται συνεχώς. Επαιξε δύο παιχνίδια και έμαθα ότι όλα πήγαν πολύ καλά.Τώρα πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί, να δουλέψουμε σκληρά και να προετοιμαστούμε για τη νέα χρονιά. Είναι δύσκολο ακόμα να πω για το πώς θα είναι η ομάδα, αφού πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί. Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να βοηθήσουμε όσο περισσότερο την ομάδα να πετύχει τους στόχους της".

Έπειτα σε ερώτηση για το αν αισθάνεται κουρασμένος δήλωσε: " Οχι. Δεν νιώθω κουρασμένος, σωματικά τουλάχιστον. Ίσως λίγο πνευματικά, γιατί τα τελευταία παιχνίδια ήταν κουραστικά, υπό την έννοια ότι είχαμε πετύχει το στόχο μας και έπρεπε να παραμείνω εκεί ως το τέλος. Είμαι ο αρχηγός και έπρεπε να είμαι εκεί.

Σωματικά δεν έχω κανένα πρόβλημα τραυματισμού και όλα πήγαν καλά. Σύντομα θα μπω στο σύστημα της φιλοσοφίας του Παναθηναϊκού. Είμαι πανέτοιμος να δώσω το ρυθμό στον Παναθηναϊκό, ακόμα και για τρίποντα μπάζερ μπίτερ. Είμαι έτοιμος για οτιδήποτε αρκεί να μην είναι ελεύθερες βολές".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ