ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έφτασε η ώρα για το "Honouring Our Legacy"

Έφτασε η ώρα για το "Honouring Our Legacy"

Το βράδυ της Τετάρτης (23/9) όσοι βρεθούν στο ΟΑΚΑ θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές στιγμές. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ετοιμάζει δράσεις εφάμιλλες της ιστορίας της στα ευρωπαϊκά παρκέ.

Η μεγάλη ώρα για τους φίλους του Παναθηναϊκού έφτασε. Το "τριφύλλι" θα τιμήσει το βράδυ της Τετάρτης (23/9) τους πέντε κορυφαίους παίκτες των τελευταίων τριών δεκαετιών, όπως τους επέλεξαν οι φίλοι της ομάδας.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Αντώνης Φώτσης, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο Ντέγιαν Μποντίρογκα και ο Στόγιαν Βράνκοβιτς θα βρίσκονται στο ΟΑΚΑ, με διαφορετικούς βέβαια ρόλους. Οι δύο πρώτοι παραμένουν ενεργά μέλη του "πράσινου" ρόστερ βέβαια, αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Η μόνη υποσημείωση είναι πως πέραν της βράβευσής τους, θα αγωνιστούν κανονικά στο φιλικό με την Παρτίζαν, που θα διεξαχθεί μετά τις βραβεύσεις.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός φρόντισε όλο αυτό το διάστημα να καταστήσει σαφές πως όσα γίνουν απόψε στο ΟΑΚΑ, δεν θα μοιάζουν με τίποτα άλλο παρόμοιο. Κι αν κρίνουμε από τη γενική συστράτευση που υπάρχει, οι οιωνοί μοιάζουν εξαιρετικοί. Η παρουσίαση της εκδήλωσης έγινε το μεσημέρι της Τρίτης (22/9) στην αίθουσα Τύπου του κλειστού των Ολυμπιακών Εγκατάστάσεων, με μοναδικό απόντα τον Ντέγιαν Μποντίρογκα.

Ο αγαπημένος "Μπόκι" της "πράσινης" εξέδρας έφτασε το πρωί στη χώρα μας και μαζί με τους άλλους τέσσερις της πεντάδας είναι έτοιμος να ζήσει -κι αυτός- μοναδικές στιγμές. Οι σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ των βραβευθέντων και του κόσμου άλλωστε δεν χρειάζονται συστάσεις ή διευκρινίσεις. Ούτε η αγάπη και ο σεβασμός προς το πρόσωπο του Παύλου Γιαννακόπουλου. Το αυτό επεσήμαναν άλλωστε άπαντες στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, με την ατάκα του Αντώνη Φώτση πως "μας έβλεπε όλους σαν παιδιά του", είναι ενδεικτική.

Έφτασε η ώρα για το "Honouring Our Legacy"

αποκαλυπτήρια της μετονομασίας του κλειστού της Λεωφόρου Αλεξάνδρας σε "Παύλος Γιαννακόπουλος". Πρόκειται για μια σκέψη που υπήρχε από πέρσι στη διοίκηση της "μάνας του λόχου", όπως αποκάλυψε στον Sport24 Radio 103.3 ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Ηλίας Μιχαλαριάς. " Θα είναι μια βραδιά γεμάτη συναισθήματα", είπε χαρακτηριστικά, για να δώσει το στίγμα από την πλευρά του.

Ο ενθουσιασμός από την πλευρά του κόσμου ήταν μεγάλος, με τον Σάσα Πάβλοβιτς να φροντίζει κι αυτός με τη σειρά του να τον επιτείνει. " Ο Παναθηναϊκός είναι ένας γίγαντας", δήλωσε σε σερβική ιστοσελίδα λίγες ώρες πριν το συναπάντημα με την Παρτίζαν -την πρώην ομάδα του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το "παρών" φυσικά στις εξέδρες θα δώσουν κι οι Ακαδημίες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη σε ρόλο Διευθυντή, το "τριφύλλι" θέλει να περάσει το μήνυμα πως θα δημιουργεί πλέον τους επόμενους παίκτες της ανδρικής ομάδας, ή -ακόμη κι αν δεν γίνει αυτό- ανθρώπους και φιλάθλους με ήθος.

Παρεμπιπτόντως, όλη η εκδήλωση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά και στο εξωτερικό, με τους ομογενείς να μην στερούνται λεπτό. Το "Sport+" θα στείλει εικόνα σε ΗΠΑ, Αυστραλία και Καναδά, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους να πάρουν μια γεύση από το ΟΑΚΑ, ακόμη κι αν δεν βρίσκονται σε αυτό.

Έφτασε η ώρα για το "Honouring Our Legacy"
STOLISVAGGELIS

Stoiximan να παραμένει ο βασικός χορηγός των "πρασίνων", η νέα εμφάνιση θέλει να φέρει κάτι... διαφορετικό στην ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς, όπως επίσης να συνδυαστεί με ακόμη περισσότερες επιτυχίες. Αυτό είναι άλλωστε και το μήνυμα της κοινής πορείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τον Stoiximan: μαζί για το επόμενο.

Τόσο σε θέμα τίτλων, όσο και σε θέμα δράσεων. Μην ξεχνάμε άλλωστε, πως, όπως ενημέρωσε ο -Διευθυντής Λειτουργίας της ΚΑΕ- Ηλίας Κατσογιάννης, το αποψινό είναι απλά η αρχή...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ