ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δυσφορία ΠΑΟ για ΓΓΑ

Δυσφορία ΠΑΟ για ΓΓΑ
INTIME SPORTS

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός προσπαθεί τον τελευταίο ενάμιση χρόνο να συνεννοηθεί με τη ΓΓΑ, για να λειτουργήσουν τα τουρνικέ του ΟΑΚΑ, αλλά άκρη δεν έχει βγει.

Οι εκκλήσεις τις ΚΑΕ Παναθηναϊκός προς τη ΓΓΑ, για να χρησιμοποιηθούν τα τουρνικέ που έχουν εγκατασταθεί στο ΟΑΚΑ και τώρα "σαπίζουν" από την αχρηστία, ήταν αλλεπάλληλες. Άκρη όμως, δεν βρέθηκε, κάτι που 'χει προκαλέσει την έντονη δυσφορία των "πρασίνων".

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την ηγεσία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, οι Πράσινοι καταβάλλουν σημαντικές προσπάθειες προκειμένου να βελτιώσουν τις συνθήκες διεξαγωγής των αθλητικών αναμετρήσεων στο ΟΑΚΑ από πλευράς ασφάλειας και άνεσης.

Με σαφή προσανατολισμό προς την εξάλειψη των φαινομένων βίας και ανομίας και με γνώμονα το συμφέρον τόσο της Πολιτείας όσο και των φιλάθλων, η ΚΑΕ ανέλαβε μια σειρά συντονισμένων ενεργειών και δράσεων προς την κατεύθυνση αυτή όπως ενδεικτικά η αύξηση του δυναμικού των ανδρών ασφαλείας αλλά και οι προσωπικές επίσημες τοποθετήσεις του ιδίου του προέδρου της ΚΑΕ πριν από κρίσιμες αναμετρήσεις.

Αποκορύφωμα είναι η προσπάθεια που κάνουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, προκειμένου να τεθούν σε λειτουργία στο ΟΑΚΑ τα τουρνικέ στις εισόδους των θυρών, τα οποία εδώ και πέντε χρόνια δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ποτέ.

Τον τελευταίο 1,5 χρόνο η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει στείλει ουκ ολίγες επιστολές στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού προκειμένου να διευθετηθεί το συγκεκριμένο ζήτημα κάτι το οποίο επιθυμεί και η Αστυνομία, όμως η ΓΓΑ δεν έχει απαντήσει με αποτέλεσμα το πρόβλημα να παραμένει, τα τουρνικέ ουσιαστικά να...σαπίζουν στο ΟΑΚΑ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ