ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δυο νίκες μακριά από τον τίτλο και τον... Παναθηναϊκό ο Σίνγκλετον

Δυο νίκες μακριά από τον τίτλο και τον... Παναθηναϊκό ο Σίνγκλετον

Ο Κρις Σίνγκλετον συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στην Κίνα πριν έλθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, έχοντας 27 πόντους και 9 ριμπάουντ για την Ανχούι Γουενάι που έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών στην NBL.

Ο Κρις Σίνγκλετον ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν τη σεζόν που πέρασε στη Euroleague καθώς έβαλε το δικό του λιθαράκι στην εξαιρετική πορεία της Λοκομοτίβ Κουμπάν που έφτασε ως το τέλος της διαδρομής στη διοργάνωση, ήτοι στο Final Four του Βερολίνου.

Ο 27χρονος Αμερικανός φόργουορντ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τη "Λόκο", έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό και αυτή την περίοδο βγάζει το... ψωμί του στην NBL, τη δεύτερη κατηγορία του κινέζικου πρωταθλήματος με την Ανχούι Γουενάι, με την οποία βρίσκεται δυο νίκες μακριά από τον τίτλο.

Η ομάδα του Σίνγκλετον επικράτησε της Γκουϊζόου με 130-104 κι έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών στην NBL. Πλέον χρειάζεται δυο ακόμα νίκες ώστε να κατακτήσει το πρωτάθλημα ενώ ο απολογισμός του Σίνγκλετον στο Game 2 της σειράς των τελικών ήταν 27 πόντου, 9 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ