ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δώρα αξίας 100.000 ευρώ για τους κατόχους διαρκείας στον Παναθηναϊκό

Δώρα αξίας 100.000 ευρώ για τους κατόχους διαρκείας στον Παναθηναϊκό

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ευχαρίστησε δημόσια τους 7.131 κατόχους διαρκείας, ενώ προανήγγειλε κληρώσεις για δώρα αξίας 100.000 ευρώ σε ένα από τα προσεχή εντός έδρας παιχνίδια του Παναθηναϊκού Superfoods.

Ο τρόπος με τον οποίο έχει "αγκαλιάσει" ο κόσμος του Παναθηναϊκού Superfoods την προσπάθεια που κάνει φέτος η ομάδα είναι εντυπωσιακή. Οι φίλοι των "πρασίνων" έχουν ήδη προμηθευτεί 7.131 κάρτες διαρκείας για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να λέει δημόσια "ευχαριστώ" σε όσους έκλεισαν θέση στο ΟΑΚΑ. Ο "ισχυρός άνδρας" του "τριφυλλιού" δεν έμεινε όμως εκεί, αφού προανήγγειλε κληρώσεις για δώρα αξίας 100.000 ευρώ σε ένα από τα προσεχή παιχνίδια, με αποδέκτες όσου έχουν αποκτήσει κάρτα διαρκείας για φέτος.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

" Η φετινή χρονιά χαρακτηρίζεται ήδη από ένα ρεκόρ για τον Παναθηναϊκό Superfoods, αυτό της πώλησης περισσότερων από 7.000 εισιτηρίων διαρκείας.

Αυτή η αυξητική τάση που παρουσιάζουν χρόνο με το χρόνο οι πωλήσεις των εισιτήριων διαρκείας της ομάδας μας μπάσκετ, βασίζεται πρωτίστως στη συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας με γνώμονα πάντα τις ανάγκες του σύγχρονου φιλάθλου και είναι αποτέλεσμα της συνεπούς δουλειάς που γίνεται από όλα τα αρμόδια τμήματα της ΚΑΕ.

7.131 άνθρωποι έχουν αναγνωρίσει αυτήν την προσπάθεια της διοίκησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, σε μια δύσκολη εποχή για την ελληνική κοινωνία, γεγονός που μας κάνει υπερήφανους καθώς αποτελεί τη μεγαλύτερη απόδειξη πως κρατάμε ψηλά το φίλαθλο φρόνημα!

Ελπίζουμε και άλλες ομάδες να ακολουθήσουν το δικό μας παράδειγμα, δηλαδή της διεύρυνσης του φίλαθλου κοινού του μπάσκετ μέσω των οικογενειών και άλλων υγιών δυνάμεων της κοινωνίας μας και όχι μέσω οργανωμένων δολοφόνων…

Τέλος, ως ένα έμπρακτο "ευχαριστώ" στους 7.131 κατόχους διαρκείας καθώς και σε εκείνους που θα αγοράσουν το εισιτήριο διαρκείας τους μέχρι την Παρασκευή 3/11, ανακοινώνεται ότι σε έναν από τους προσεχείς εντός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού θα κληρωθούν για όσους κατόχους διαρκείας θα βρίσκονται στο γήπεδο δώρα αξίας 100 χιλιάδων ευρώ"!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ