ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δοκιμαστικά για την Ακαδημία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods

Δοκιμαστικά για την Ακαδημία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τη δυνατότητα να διεκδικήσουν μία θέση στο ρόστερ των τμημάτων της Ακαδημίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods θα έχουν όσοι αθλητές βρεθούν στο ΟΑΚΑ και το St. Lawrence College.

Προπονήσεις με σκοπό να βρει νέα ταλέντα διοργανώνει η Ακαδημία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη (12/4). Το "τριφύλλι" ενημέρωσε πως όσοι αθλητές βρεθούν στο ΟΑΚΑ και το St. Lawrence College στις 29/4 και τις 3/5 θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν μία θέση στο ρόστερ της ερχόμενης περιόδου, για τα τμήματα υποδομής των "πρασίνων".

Η σχετική ανακοίνωση:

" H ακαδημία της Κ.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPERFOODS ανακοινώνει τη διεξαγωγή TRYOUTS στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Κ.Α. και του St. Lawrence College, για τη στελέχωση των τμημάτων της περιόδου 2017-2018.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 29 Απριλίου θα λάβει μέρος στο All Stars Arena του Ο.Α.Κ.Α. το TRYOUT για αθλητές γεννημένους από 2000 έως 2007, από το οποίο θα προκύψουν οι αθλητές που θα επιλεγούν για την ακαδημία των Βορείων Προαστίων (Ο.Α.Κ.Α.).

Αντίστοιχα, το Σάββατο 6 Μαΐου θα λάβει μέρος στις εγκαταστάσεις του St. Lawrence College το TRYOUT για αθλητές γεννημένους από 2007 έως 2003 από το οποίο θα προκύψουν οι αθλητές που θα επιλεγούν για την ακαδημία των Νοτίων Προαστίων (St. Lawrence College).

Οι αθλητές που επιθυμούν να λάβουν μέρος στα TRYOUT θα πρέπει να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά τη φόρμα συμμετοχής που μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ. Οι φόρμες συμμετοχής θα παραμείνουν ανοικτές έως το βράδυ της 26ης Απριλίου για το Tryout του Ο.Α.Κ.Α. και έως το βράδυ της 3ης Μαΐου για το Tryout του St. Lawrence.

Διευθυντής Ακαδημιών: Φραγκίσκος Αλβέρτης

Οι προπονητές των TRYOUT θα είναι οι: Τσίκληρας Άγγελος, Καλαϊτζής Γιώργος, Σιούτης Γιάννης, Δεμένεγας Αχιλλέας, Φασουλόπουλος Γιάννης, Ραχωβίτσας Μιχάλης, Φραντζής Αντώνης, Δημητρίου Παναγιώτης, Φώσκολος Νίκος, Καρδαράς Τάσος, Φωτόπουλος Βασίλης, Θανασούλη Αγγελική, Θάνος Γιάννης, Οικονομίδης Θάνος, Ρήγγας Νίκος, Ηλιόπουλος Γιάννης, Σπυριδάκης Δημήτρης, Κολοκυθάς Χρύσανδρος και Ζάγγας Αλέξανδρος.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην προπόνηση είναι η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης. Η διαδικασία των TRYOUT δεν έχει καμία οικονομική επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ