ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διαβασμένοι για το προβάδισμα στο ΣΕΦ

Διαβασμένοι για το προβάδισμα στο ΣΕΦ

Με στόχο να φύγει νικητής για τρίτη φορά τη φετινή σεζόν από το ΣΕΦ, ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και είναι πανέτοιμος για τον αυριανό (26/5) τρίτο τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον τρίτο τελικό της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, έχει ξεκινήσει και ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, χωρίς περαιτέρω προβλήματα πέρα από την απουσία του Βλάντο Γιάνκοβιτς.

Ο διεθνής φόργουορντ έκανε θεραπεία, τη στιγμή που οι συμπαίκτες του ανέβαζαν ρυθμούς στο παρκέ του ΟΑΚΑ. Ο Αργύρης Πεδουλάκης θέλει άπαντες έτοιμους για την αυριανή αναμέτρηση κι επικεντρώθηκε στα σημεία που πρέπει να προσέξουν οι παίκτες του, ώστε να καταφέρουν να φύγουν με το ροζ φύλλο γι' ακόμα μία φορά φετινή σεζόν και να πάρουν το προβάδισμα στη σειρά των τελικών.

Η αλήθεια είναι πως οι “πράσινοι” δεν έχουν εύκολο έργο και για τον λόγο αυτό, το τεχνικό επιτελείο περιμένει και από άλλους παίκτες να βγουν μπροστά στα κρίσιμα σημεία για να δώσουν λύσεις, αφού έως τώρα είναι συγκεκριμένοι εκείνοι που έχουν τραβήξει όλο το βάρος. Μετά το τέλος της προπόνησης μέρος της οποίας παρακολούθησε και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, η αποστολή του “τριφυλλιού” κατέλυσε σε ξενοδοχείο όπως είχε κάνει και πριν από τον πρώτο τελικό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ