ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διαψεύδει τα περί υπογραφής ο Καλάθης

Διαψεύδει τα περί υπογραφής ο Καλάθης

Ο Νικ Καλάθης διέψευσε τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό για τριετές συμβόλαιο έναντι εφτά εκ. δολαρίων, διευκρινίζοντας ότι δεν έχει υπογράψει στους "πράσινους".

Ο Νικ Καλάθης φέρεται έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και να φορέσει ξανά τα πράσινα, από τη στιγμή που δεν έχει βρει πρόταση από ομάδα του ΝΒΑ που να τον καλύπτει.

Ο 26χρονος πόιντ γκαρντ των Grizzlies αποτελεί προτεραιότητα για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού, που θέλει να του μεταβιβάσει ένα μεγάλο κομμάτι του βάρους που κουβαλάει ο Δημήτρης Διαμαντίδης ώστε να εξελιχθεί στον επόμενο ηγέτη των "πράσινων".

Παρ' όλα αυτά, ο Καλάθης φέρεται να διαψεύδει ότι έχει υπογράψει με την πρώην ομάδα του.

Όπως αναφέρει το commercialappeal.com , "Ο αναπληρωματικός πόιντ γκαρντ των Memphis Grizzlies, Νικ Καλάθης, αρνείται δημοσίευμα της Δευτέρας που αναφέρει ότι έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο έναντι 7 εκατομμυρίων ώστε να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό. Ο Καλάθης εξήγησε στο commercialappeal.com ότι δεν έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο. Οι Grizzlies έκαναν την qualifying offer στον Καλάθη αντί 1.1 εκατομμυρίων δολαρίων, γεγονός που τον καθιστά restricted free agent. Την περσινή σεζόν είχε 4.1 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ μ.ό. με τους Grizzlies. Σημερινά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την επιστροφή του Καλάθη στον Παναθηναϊκό την Τρίτη".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ