ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διαμαντίδης: Το είδωλο, ο θρύλος, το πρότυπο

Διαμαντίδης: Το είδωλο, ο θρύλος, το πρότυπο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι μικροί φίλοι του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για το "Diamonds Are Forever" αποτύπωσαν με τον πιο γλαφυρό τρόπο το τι σημαίνει για εκείνους ο Δημήτρης Διαμαντίδης (video).

Ακόμη ένα video από το "Diamonds Are Forever" αποτυπώνει όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ για ένα διήμερο, προς τιμήν του Δημήτρη Διαμαντίδη. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods παρουσίασε τα... λεγόμενα των μικρών φίλων του "τριφυλλιού", οι οποίοι χαρακτήρισαν τον "3D" ως είδωλο, θρύλο και πρότυπο. Από τα παιδιά για... τα παιδιά.

" Έχω μεγαλώσει μαζί του, με τα παιχνίδια του. Είναι απίστευτος σαν παίκτης, σαν άνθρωπος. Πρότυπο", είπε ένα παιδί για να προσθέσει ένα άλλο πως " είναι το είδωλό μου". Δεν έμειναν όμως εκεί οι εκφράσεις λατρείας, αφού " είναι ένα διαμάντι, για όλα αυτά που έχει κάνει. Είναι ένα πρότυπο για όλα τα παιδιά", ακούστηκε από ένα παιδικό στόμα.

Όσο για τη συνέχεια; " Φοβερός παίκτης. Μπορεί να κάνει τα πάντα" και το " είναι ένας θρύλος, ευχαριστώ για όσα έδωσε στον Παναθηναϊκό" περικλείουν αυτό που έχουν στο μυαλό τους τα παιδιά που παρακολουθούν τους αγώνες του Παναθηναϊκού, με ένα άλλο να χαρακτηρίζει τον Δημήτρη Διαμαντίδη ως ήρωα γιατί " είναι τρομερός. Θα θέλαμε να συνεχίσει να παίζει".

Μέσα σε όλα, την εμφάνισή του στο video των "πρασίνων" έκανε κι ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος συνεργάστηκε με τον "Μήτσο" στην Εθνική ομάδα. Τι είπε ο "Δράκος"; " Ο Δημήτρης έκανε απίστευτα πράγματα στον ελληνικό και ευρωπαϊκό αθλητισμό. Τον ευχαριστούμε για όσα έχει κάνει, γιατί είναι ανεπανάληπτα", τόνισε χαρακτηριστικά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ