ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διαμαντίδης: "Τιμή και χαρά η επιβράβευση του κόσμου"

Διαμαντίδης: "Τιμή και χαρά η επιβράβευση του κόσμου"

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης μίλησε στην ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού για το φιλικό με την Παρτίζαν (23/9), όπου θα τιμηθούν οι εμβληματικές φιγούρες των "πρασίνων".

Ο Παναθηναϊκός θα κάνει τα αποκαλυπτήρια για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στο φιλικό με την Παρτίζαν (23/9). Πέραν των... αποκαλυπτηρίων όμως, θα υπάρξει κι η βράβευση των πέντε παικτών (Δημήτρης Διαμαντίδης, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Ντέγιαν Μποντίρογκα, Αντώνης Φώτσης και Στόγιαν Βράνκοβιτς) που "έγραψαν" ιστορία με τη φανέλα της ομάδας τα τελευταία 25 χρόνια.

Ο νυν αρχηγός των "πρασίνων" μίλησε στην ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού για το συναπάντημα με τη σερβική ομάδα, λέγοντας πως " από τον Παναθηναϊκό έχουν περάσει τεράστια ονόματα και προσωπικότητες. Είναι μεγάλη τιμή και χαρά να σε επιβραβεύει ο κόσμος και να σε τιμά η ομάδα στην οποία ζεις και αγωνίζεσαι τόσα πολλά χρόνια", ενώ κατέληξε λέγοντας:

" Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες, τους προπονητές και όλους όσοι συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια και μαζί πετύχαμε τα πάντα. Ευχαριστώ και πάλι και σας περιμένουμε όλους στις 23 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ