ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διαμαντίδης: "Η χαρά κρατάει μία μέρα"

Διαμαντίδης: "Η χαρά κρατάει μία μέρα"

Διαβάστε τι δήλωσε ο MVP του 41ου τελικού του Κυπέλλου, Δημήτρης Διαμαντίδης, και γιατί τόνισε πως η χαρά της κατάκτησης του τίτλου κρατάει μόνο μία μέρα.

Στον τελευταίο τελικό της καριέρας του, ο Δημήτρης Διαμαντίδης αναδείχθηκε MVP και κατέκτησε το δέκατο τρόπαιο της καριέρας του . Το μυαλό του όμως δεν ξεφεύγει περισσότερο αφού ακολουθεί ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα.

" Όπως είπα και χθες, στόχος της ομάδας ήταν να κατακτήσει το Κύπελλο, να είναι σοβαρή και να δείξει σεβασμό στον αντίπαλο. Έτσι έγινε. Κατακτήσαμε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Χαιρόμαστε σήμερα και από αύριο σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα", δήλωσε αρχικά ενώ σε ερώτηση για το ότι αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του τελικού, είπε: " Ήταν κάποιος άλλος καλύτερος. Ήταν εμφανές νομίζω. Αφού το αποφασίσατε, έτσι έγινε" (γελάει).

Αλήθεια, τώρα που μπαίνει στην τελική ευθεία για να γράψει τους τίτλους τέλους της καριέρας του, η χαρά διαφέρει για την κατάκτηση ενός τίτλου; " Στην ομάδα που είμαι, ο στόχος είναι να κατακτάει τίτλους. Στο φινάλε προσπαθείς γι αυτό το πράγμα. Αυτός είναι ο στόχος που έχεις, όταν τα καταφέρνεις είσαι χαρούμενος και φεύγει ένα άγχος από πάνω σου. Αυτό όμως διαρκεί για μία μόνο μέρα. Την επόμενη έχεις τα ίδια πράγματα στο μυαλό σου. Δεν το σκέφτομαι διαφορετικά. Έχω στο μυαλό μου ότι υπάρχουν άλλοι τρεις μήνες, γεμάτοι παιχνίδια. Θέλω να παίζω, να είμαι καλά και να μην σκέφτομαι κάτι άλλο. Αν μπορούμε να κατακτούμε τίτλους, αυτός είναι ο στόχος. Μέσα σε όλα αυτά που γίνονται, μην είστε σίγουροι ότι το χαιρόμαστε. Έχουμε ακόμα...", είπε και πρόσθεσε:

" Όλοι βλέπουμε ότι η ομάδα έχει ανεβάσει την απόδοσή της. Αυτός ήταν κι ο στόχος. Οι προσθήκες είναι ένας βασικός λόγος που γίνεται όλο αυτό. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι".

Τέλος, αναφορικά με τη διεξαγωγή της απονομής παρουσία των παιδιών τους και κατά πόσο αυτό είναι εφικτό να γίνει μετά από έναν αγώνα με τον Ολυμπιακό, σχολίασε: " Αυτή τη στιγμή είναι πάρα πολύ δύσκολο. Όλοι το ευχόμαστε. Μακάρι στο μέλλον να μπορέσει να γίνει έτσι, όπως συμβαίνει σε όλη την Ευρώπη. Τι να κάνουμε; Αυτή είναι η κατάσταση. Κανείς δεν χαίρεται γι αυτό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ