ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διαμαντίδης: "Είναι ωραία η ζωή μετά το μπάσκετ"

Διαμαντίδης: "Είναι ωραία η ζωή μετά το μπάσκετ"

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης έδωσε το "παρών" στο LG AegeanBall Festival και μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 για τη φετινή χρονιά, την πρώτη του μακριά από τα παρκέ (audio).

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ήταν η μεγάλη έκπληξη των διοργανωτών του LG AegeanBall Festival της Σύρου , αφού έδωσε το "παρών" την Κυριακή (2/7) στην τελευταία μέρα της διοργάνωσης. Ο εμβληματικός αρχηγός του Παναθηναϊκού βρέθηκε μαζί με πρώην συμπαίκτες και αντιπάλους, βραβεύτηκε από τον Ντούσαν Ίβκοβιτς για την προσφορά του και μίλησε στον απεσταλμένο του Sport24 Radio 103.3 στη Σύρο, Νότη Ψιλόπουλο, για τη διοργάνωση, αλλά και τις στιγμές που ζει μετά την αποχώρησή του από την δράση.

" Ευχαριστώ τον Γιώργο Πρίντεζη για την πρόσκληση την οποία δέχτηκα με μεγάλη χαρά. Έχει πάρα πολύ κόσμο και πολλά παιδιά κάτι που είναι πολύ ευχάριστο. Εύχομαι να συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια την όμορφη προσπάθεια. Μακάρι να είναι κάθε χρόνο έτσι. Ο καθένας πρέπει να υποστηρίζει την ομάδα του αλλά υπάρχει πάντα υπάρχει η νίκη και η ήττα", δήλωσε αρχικά ο βετεράνος πλεϊμέικερ, πριν αναφερθεί στην βράβευσή του από τον Ντούσαν Ίβκοβιτς: " Όλοι ξέρουν την διαδρομή του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Τον ευχαριστώ πολύ και ήταν τιμή για εμένα".

Τέλος, αναφορικά με το πώς περνάει ο χρόνος μετά το μπάσκετ: " Η ζωή μετά το μπάσκετ είναι πολύ ωραία. Ήταν όμορφα όσο το έζησα σαν παίκτης. Τώρα κάνω άλλα πράγματα που είναι πιο σημαντικά από το μπάσκετ όπως είναι η οικογένεια μου καθώς έχω χρόνο να περνάω μαζί με τα παιδιά μου".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ