ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διαφωνία Παναθηναϊκού με Χαραλαμπόπουλο

Διαφωνία Παναθηναϊκού με Χαραλαμπόπουλο

Ο δανεισμός του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στον ΠΑΟΚ έχει "κολλήσει" λόγω εμπλοκής στις διαπραγματεύσεις του παίκτη με τον Παναθηναϊκό.

Πρόβλημα στις διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες, γι αυτό και δεν έχει ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στο ΠΑΟΚ.

Εδώ και μέρες είναι γνωστό ότι ο 20χρονος φόργουορντ θα παίξει στον Δικέφαλο την επόμενη σεζόν , όμως επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει. Οχι, δεν έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ όλο αυτό, αλλά με τις συζητήσεις ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την πλευρά του αθλητή καθώς έχει θέσει κάποιους όρους που αρχικά δεν είχαν υπολογιστεί.

Μάλιστα, λέγεται πως έχουν να κάνουν με το NBA out όπως και άλλες λεπτομέρειες που αφορούν το συμβόλαιο του με τους "πράσινους". Προς στιγμήν φάνηκε να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στις σχέσεις ανάμεσα σε ομάδα και παίκτη, αλλά αμέσως τα πνεύματα ηρέμησαν, σε μια προσπάθεια να βρεθεί χρυσή τομή.

Οι επαφές συνεχίζονται και όλοι τους ελπίζουν ότι τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί ο δανεισμός στον ΠΑΟΚ, ώστε ο Χαραλαμπόπουλος να επιστρέψει ακόμα πιο έτοιμος για ν' σνταποκριθεί στις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ