ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δημήτρης Ιτούδης στο Sport24.gr: "Δεν μπορώ να εκφράσω τη θλίψη μου"

ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ / EUROKINISSI)
ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Συγκλονισμένος με τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου, ο Δημήτρης Ιτούδης έστειλε μέσω του Sport24.gr τα συλληπητήριά του στην οικογένεια του θρυλικού παράγοντα του Παναθηναϊκού.

Δούλεψε για 13 χρόνια στον Παναθηναϊκό υπό την "ομπρέλα" του Παύλου Γιαννακόπουλου, έζησε σημαντικές στιγμές μαζί του και μεγάλες επιτυχίες. Λίγες ώρες πριν τον τελικό της VTB League o προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρης Ιτούδης, έμαθε την είδηση του θανάτου του επί πέντε δεκαετίες παράγοντα των πρασίνων και έστειλε μέσω του Sport24.gr τα συλληπητήριά του.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Ιτούδη στο Sport24.gr:

" Σήμερα το πρωί πληροφορήθηκα με θλίψη τον χαμό του κ. Παύλου Γιαννακόπουλου. Προφανώς δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια την θλίψη μου, θέλω να πω τα ειλικρινή μου συλληπητήρια στην οικογένειά του, στη σύζυγό του την κ. Δέσποινα, στον γιο του, Δημήτρη. Τους εύχομαι να είναι πάντα υγιείς για να θυμούνται τις καλύτερες στιγμές, τις καλύτερες συμβουλές του, τις ένδοξες στιγμές του που ήταν πάρα πολλές. Είχα την τιμή να είμαι συνεργάτης του για 13 χρόνια. Αυτό που τον διέκρινε ήταν η αγάπη του για τον Παναθηναϊκό. Ήταν προσιτός σε όλους και στον επαγγελματικό του χώρο έδωσε τη δυνατότητα σε πολλούς ανθρώπους να εργαστούν και να εξελιχθούν σαν άνθρωποι και σαν επαγγελματίες. Τον ευχαριστώ. Τα ειλικρινή μου συλληπητήρια, να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ