ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: "Τελικοί μακριά από ακρότητες και έκτροπα"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με επίσημη δήλωσή του ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού Superfoods, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ευχήθηκε οι φετινοί Τελικοί της Stoiximan.gr Basket League να γίνουν σε μία ωραία ατμόσφαιρα, όπως πέρυσι.

Οι περσινοί τελικοί του Πρωταθλήματος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό χαρακτηρίστηκαν από πολλούς ως οι καλύτεροι στην σύγχρονη ιστορία του αθλήματος στην χώρα μας, τόσο λόγω εξέλιξης, όσο και επειδή έγιναν υπό καταπληκτική ατμόσφαιρα από τους φιλάθλους των δύο ομάδων.

Αυτό ακριβώς έχει στο μυαλό του και ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος με επίσημη δήλωσή του ευχήθηκε οι φετινοί τελικοί ανάμεσα στις δύο ομάδες να διεξαχθούν σε αντίστοιχο κλίμα, τόσο εντός, όσο και εκτός παρκέ.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

"Ελπίζουμε, όπως και πέρυσι, να γίνει μια ωραία σειρά τελικών μακριά από ακρότητες και έκτροπα. Είμαστε βέβαιοι πως οι φίλαθλοι, οι αθλητές, οι διοικήσεις αλλά και οι διαιτητές θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ