ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: "Ευχαριστώ τον πατέρα μου, που με έκανε Παναθηναϊκό"

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: "Ευχαριστώ τον πατέρα μου, που με έκανε Παναθηναϊκό"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξέφρασε τα συναισθήματα του για τη βράβευση πέντε παικτών-μύθων στην ιστορία του Παναθηναϊκού και αναφέρθηκε στην ομάδα της νέας σεζόν!

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος εξέπληξε με την έκρηξη των συναισθημάτων του, όμως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποτελεί τη συνέχεια της οικογένειας στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός! Ερωτώμενος πως αισθάνεται για την ξεχωριστή βραδιά που εξελίσσεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος υποσχέθηκε ότι θα ακολουθήσουν και άλλες!

" Αυτά τα έχω ζήσει 25 χρόνια σαν φίλαθλος. Το μόνο που έχω να πω είναι ευχαριστώ στον πατέρα μου που με έκανε Παναθηναϊκό. Ο κόσμος ψήφισε αυτούς τους αθλητές, αλλά υπάρχουν κι άλλοι πάρα πολλοί που αξίζουν κι ελπίζω να μας δοθεί η ευκαιρία. Θα υπάρχει και μία έκπληξη στο τέλος της σεζόν" δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην κάμερα της Nova.

Κατόπιν, αναφέρθηκε στην ομάδα της νέας σεζόν: "Περιμένουμε κάτι καλύτερο στο τέλος της σεζόν. Για να έχουμε επιλέξει αυτούς τους ανθρώπους που ήρθαν, πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσουν. Το τι, θα το δούμε. Ελπίζω οι επιλογές που κάναμε να μας βγουν. Στις δύσκολες εποχές που ζούμε να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τον αθλητισμό μακριά από όλα τα υπόλοιπα, για να μας κρατά χαρούμενους και κόσμιους".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ