ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δηλώσεις: Κολοσσός - Παναθηναϊκός

Δηλώσεις: Κολοσσός - Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς παραδέχτηκε ότι ο Παναθηναϊκός έδειξε δύο πρόσωπα κόντρα στον Κολοσσό ενώ ο Μιχάλης Κουταλιανός στάθηκε στα σκαμπανεβάσματα των Ροδιτών κι εξήγησε πως η ομάδα του είναι σε καλό δρόμο.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει αήττητος τις υποχρεώσεις του στα επίσημα παιχνίδια (2-0 στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ, 1-0 στην Euroleague, 1-0 στο Κύπελλο) όμως ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς αναφέρθηκε στις στιγμές... χαλάρωσης των ''πράσινων'' στο Βενετόκλειο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών των δυο ομάδων μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού , επί του Κολοσσού.

Κολοσσός Ρόδου

Μιχάλης Κουταλιανός: ''Σήμερα παίξαμε με έναν μεγάλο αντίπαλο, τον πρωταθλητή Ελλάδας, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία. Εμείς, λόγω της έλλειψης των φιλικών με δυνατούς αντιπάλους έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας και αυτό είναι λογικό. Γενικά, πιστεύω πως είμαστε σε καλό δρόμο και από τη σημερινή αναμέτρηση θα κρατήσουμε μόνο τα θετικά στοιχεία. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό και υγεία''.

Γιαννούλης Λαρεντζάκης: ''Για αρχή θα ήθελα να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό. Εμείς στα παιχνίδια με μεγάλους αντιπάλους, έχουμε μόνο να κερδίσουμε πράγματα. Ξεκινήσαμε καλά στο παιχνίδι, αλλά ο Παναθηναϊκός στη δεύτερη περίοδο έβαλε όλα τα σουτ και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Τώρα, έχουμε μπροστά το ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά κοιτάμε να προετοιμαστούμε για εκείνο κόντρα στην Ελευσίνα στην έδρα μας, προκειμένου να συνεχίσουμε τη δουλειά μας και να πετύχουμε το στόχο μας. Θα ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε σήμερα στο γήπεδο και μας στήριξε και να ευχηθώ να είναι κοντά μας και στη συνέχεια''.

Παναθηναϊκός

Ντούσκο Ιβάνοβιτς: ''Στο σημερινό παιχνίδι πιστεύω πως δείξαμε δύο πρόσωπα. Είχαμε στιγμές που παίξαμε καλή άμυνα, ενώ βγάλαμε και αιφνιδιασμούς. Αλλά, όπως και στα προηγούμενα ματς υπήρξαν στιγμές που δεν παίζαμε καλή άμυνα, δεν παίρναμε τα ριμπάουντ και δεν γυρνούσαμε γρήγορα πίσω. Όταν χαλαρώσαμε, ο Κολοσσός, που είναι μία καλή ομάδα με καλούς παίκτες, πήρε την ευκαιρία και πλησίασε στο σκορ''.

Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς: ''Δυστυχώς είχαμε λίγες μέρες για να προετοιμαστούμε γι’ αυτό το παιχνίδι στη Ρόδο. Ξέρουμε ότι όλες οι ομάδες θέλουν να νικήσουν στην έδρα τους τον Παναθηναϊκό. Αλλά, εμείς αντιμετωπίσαμε με σοβαρότητα το παιχνίδι και ήμασταν συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Πλέον κοιτάμε το επόμενό μας παιχνίδι''.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ