ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεύτερο ραντεβού για Γιαννακόπουλο και Πασκουάλ

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συναντήθηκε με τον Τσάβι Πασκουάλ για δεύτερη φορά μέσα σε πέντε μέρες, με φόντο τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού Superfoods.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τα είπε ξανά με τον Τσάβι Πασκουάλ για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού Superfoods, με τους δύο άνδρες να εστιάζουν στο κομμάτι που αφορά στον Νικ Καλάθη και αυτό των επόμενων κινήσεων της ομάδας. Από την στιγμή που το θέμα του 29χρονου γκαρντ δεν έκλεισε οριστικά το βράδυ της Παρασκευής (25/6), στο "τριφύλλι" εξετάζεται και προετοιμάζεται το plan b, προκειμένου άπαντες να είναι σε έτοιμοι για το ενδεχόμενο που ο διεθνής παίκτης αποχωρήσει από το ΟΑΚΑ.

Πέραν αυτού, που βέβαια βρίσκεται στην κορυφή των υπό συζήτηση θεμάτων, ο "ισχυρός άνδρας" και ο προπονητής των πρωταθλητών, συζήτησαν επίσης για τους παίκτες τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώθηκαν, αλλά και για μεταγραφικούς στόχους.

Οι "πράσινοι" έχουν αρκετά ανοιχτά μέτωπα -πέραν από αυτό του Νικ Καλάθη- τα οποία πρέπει να κλείσουν, κάποια μάλιστα μέσα στην εβδομάδα. Την ώρα που ο Κένι Γκάμπριελ ενημερώθηκε πως αποτελεί παρελθόν, ο Μάρκους Ντένμον και ο Ίαν Βουγιούκας θα συνεχίσουν στο "πράσινο" ρόστερ. Από την άλλη, ο Λούκας Λεκαβίτσιους (ο τελευταίος του... καρέ που έχει +1 στο συμβόλαιό του) δεν έχει ενημερωθεί ακόμη τι μέλλει γενέσθαι, κάτι που επεσήμανε κι ο ίδιος με δηλώσεις του στη διάρκεια της ημέρας .

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ