ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Δεν υπήρχε περίπτωση να πρωταγωνιστήσουμε σε μια παρωδία"

"Δεν υπήρχε περίπτωση να πρωταγωνιστήσουμε σε μια παρωδία"
INTIME SPORTS

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αναβολή της αναμέτρησης μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, για την 7η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ λόγω του προβλήματος υγείας των παικτών του "δικεφάλου". Μία απόφαση που χαιρέτισε με επίσημη ανακοίνωση η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Η απόφαση του ΕΣΑΚΕ να αναβάλλει τον εντός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ (23/11, 18:00) λόγω γαστρεντερίτιδας που ταλαιπωρεί τις τελευταίες ώρες οκτώ (8) παίκτες του "δικεφάλου". Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τοποθετήθηκε για το ζήτημα, τονίζοντας πως συμφωνεί με την απόφαση αφού " δεν θα δεχόταν ποτέ να πρωταγωνιστήσει σε μια παρωδία και να αντιμετωπίσει εφηβική ομάδα ή ομάδα με τέσσερις ενεργούς παίκτες, κάτι που θα μειώνει το πρωτάθλημα και θα προσέβαλλε βάναυσα την ιστορία των δύο σωματείων".

Έτσι, οι "πράσινοι" θα ξεκινήσουν από σήμερα (21/11) την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Καρσίγιακα για την 7η αγωνιστική της Euroleague.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποδέχθηκε το αίτημα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ προς τον ΕΣΑΚΕ για αναβολή της αναμέτρησης της Δευτέρας (23/11) για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League, λόγω ανωτέρας βίας. Πιστός στις ηθικές αρχές και αξίες που πρεσβεύει, ο Παναθηναϊκός αποδέχθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη το σχετικό αίτημα, από τη στιγμή που συντρέχουν τόσο σημαντικοί λόγοι και παρά το γεγονός ότι το πρόγραμμα είναι συμπιεσμένο και η εύρεση εναλλακτικής ημερομηνίας δύσκολη.

Άλλωστε, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν θα δεχόταν ποτέ να πρωταγωνιστήσει σε μια παρωδία και να αντιμετωπίσει εφηβική ομάδα ή ομάδα με τέσσερις ενεργούς παίκτες, κάτι που θα μειώνει το πρωτάθλημα και θα προσέβαλλε βάναυσα την ιστορία των δύο σωματείων.

Σημειώνεται πως όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για τον συγκεκριμένο αγώνα, αυτά θα ισχύσουν κανονικά για την ημερομηνία στην οποία ο ΕΣΑΚΕ θα ορίσει τη διεξαγωγή της αναμέτρησης. Ακυρώσεις εισιτηρίων δεν γίνονται δεκτές".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ