ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν ξανάγινε! Ο Γιαννακόπουλος ζητά από τον Τζέιμς να μην πάει Μύκονο!

Δεν ξανάγινε! Ο Γιαννακόπουλος ζητά από τον Τζέιμς να μην πάει Μύκονο!

Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Νικ Καλάθης προσπάθησαν να πείσουν τον Μάικ Τζέιμς να μην ταξιδέψει στη Μύκονο, όμως ο Αμερικανός έχει κλείσει ήδη εισιτήρια! (VIDEO)

Αυτά που έγιναν στα αποδυτήρια του ΣΕΦ, ήταν πραγματικά... ιστορικά! Ο Μάικ Τζέιμς εξηγούσε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού πως έχει κλείσει εισιτήρια για να ταξιδέψει τη Δευτέρα (12/6) στη Μύκονο, κάτι που φυσικά δεν άρεσε σε κανέναν. Γιατί;

Διότι οι πράσινοι έχουν το βράδυ (21:00) τη φιέστα τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας στο ΟΑΚΑ, ενώ στη συνέχεια θα βγουν για να γιορτάσουν σε νυχτερινό κέντρο.

" Ακούστε, θέλετε να μεθύσετε και θέλω κι εγώ να μεθύσω, αλλά δεν έρχομαι. Φεύγω αύριο και θα γυρίσω την Τετάρτη. Σας αγαπώ όλους, αλλά..." είπε ο Τζέιμς, για να ακολουθήσει η προσπάθεια του Γιαννακόπουλου που του είπε " έλα ρε μ@λ@κ@, όλοι θα έρθουν" και οι... φάπες του Νικ Καλάθη που είχε αναλάβει τον ρόλο του μεσολαβητή.

Στο τέλος ο Τζέιμς εκνευρίστηκε όταν ο Καλάθης είπε " όποιος θέλει έρχεται, όποιος δεν θέλει όχι" και του απάντησε " θέλω να έρθω, αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ. Κι εγώ θέλω να μεθύσω, αλλά δεν μπορώ".

Δείτε το... ζήτημα που προέκυψε μέσα από την κάμερα του ΑΠΕ:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ