ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δανεικός στον ΠΑΟΚ ο Χαραλαμπόπουλος

Δανεικός στον ΠΑΟΚ ο Χαραλαμπόπουλος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα φοράει την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, αφού "έκλεισε" ο δανεισμός του από τον Παναθηναϊκό Superfoods για ένα χρόνο. Χάρισε χρήματα ο 20χρονος φόργουορντ.

Στον ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την καριέρα του (για ένα χρόνο) ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό Superfoods. Η πλευρά του 20χρονου φόργουορντ ήρθε σε συμφωνία με το "τριφύλλι" για να παραχωρηθεί δανεικός στον "δικέφαλο", κάτι που άλλωστε ήταν κι η πρόταση του Τσάβι Πασκουάλ, δεδομένης της συμφόρησης στο ρόστερ, ειδικά στη θέση "3".

Ο MVP του Πανευρωπαϊκού Νέων Ανδρών είχε από την πρώτη στιγμή πρόταση από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος φάνταζε ως το φαβορί για την απόκτησή του, λόγω (και) της παρουσίας του Ηλία Παπαθεοδώρου στην άκρη του πάγκου. Κάτι που επιβεβαιώθηκε στην πράξη, με τις τρεις πλευρές (Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος) να βρίσκουν την "χρυσή τομή" σε οικονομικό επίπεδο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, ο Παναθηναϊκός Superfoods θα πληρώσει ένα σημαντικό μέρος του συμβολαίου του παίκτη. Από την πλευρά του, ο 20χρονος φόργουορντ παραιτήθηκε περίπου του 50% των χρημάτων που είχε λαμβάνειν βάσει της συμφωνίας που υπέγραψε πριν από ένα χρόνο με το "τριφύλλι", προκειμένου να "κλείσει" η συμφωνία και να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Από την επόμενη σεζόν (2018-'19) θα ισχύουν οι οικονομικοί όροι που προβλέπονται στην πολυετή συμφωνία του με τους "πράσινους".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ