ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αυτούς επιλέξατε για τον Παναθηναϊκό ενόψει ΣΕΦ

Αυτούς επιλέξατε για τον Παναθηναϊκό ενόψει ΣΕΦ

Το Sport24.gr ζήτησε από τους αναγνώστες του να διαλέξουν τους τέσσερις ξένους με τους οποίους πιστεύουν ότι πρέπει να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός Superfoods στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, για τη 2η αγωνιστική της Basket League. Αυτά είναι τα αποτελέσματα!

Το πρώτο ντέρμπι "αιωνίων" της χρονιάς θα παιχτεί πολύ πρόωρα, μόλις στις 17 Οκτωβρίου. Η κληρωτίδα της Basket League είχε κέφια, αφού "έβγαλε" το συναπάντημα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό μόλις τη 2η αγωνιστική .

Δεδομένου όμως του γεγονότος ότι οι "πράσινοι" έχουν έξι Αμερικανούς στο ρόστερ τους, θα υποχρεωθούν να "κόψουν" δύο εξ αυτών από τη δωδεκάδα τους στον α' γύρο του ελληνικού πρωταθλήματος, όσο δηλαδή ισχύει ο παλιός κανονισμός. Στον β' γύρο βέβαια το "τριφύλλι" θα είναι σε πλήρη σύνθεση.

Όπως και να έχει αυτό το "μείον δύο" είναι ένα σημαντικό πρόβλημα που ήξερε εκ προοιμίου ότι θα κληθεί να διαχειριστεί ο Αργύρης Πεδουλάκης. Ποιους όμως θα "κόψει"; Ο Μάικ Τζέιμς, ο Τζέιμς Φελντέιν, ο Κέι Σι Ρίβερς, ο Τζέιμς Γκιστ, ο Ντιμίτρις Νίκολς και ο Κρις Σίνγκλετον είναι η εξάδα των ξένων παικτών του Παναθηναϊκού, με τους αναγνώστες του Sport24.gr να εκφράζουν τα "θέλω" τους μέσω του poll.

Ποια τα αποτελέσματα; Σύμφωνα με τους φίλους του Παναθηναϊκού αυτοί που είναι... αδιαπραγμάτευτοι για τη δωδεκάδα είναι οι Τζέιμς Γκιστ, Μάικ Τζέιμς και Κρις Σίγκλετον! Με ποσοστά που ξεπερνούν το 20% στις προτιμήσεις των "πράσινων" φιλάθλων", αποτελούν τη "βάση" πάνω στην οποία θεωρούν πως πρέπει να "χτίσει" ο Αργύρης Πεδουλάκης εν όψει του πρώτου ντέρμπι "αιωνίων". Όσο για τον τέταρτο της παρέας, είναι ο Κέι Σι Ρίβερς που συγκέντρωσε το 17.63% των ψήφων, τη στιγμή που στις δύο τελευταίες θέσεις των προτιμήσεων βρέθηκαν οι Ντιμίτρις Νίκολς και Τζέιμς Φελντέιν.

Κοινώς, οι δυο τους είναι αυτοί το κενό των οποίων μπορεί να καλυφθεί καλύτερα εκ των έσω, σύμφωνα πάντα με την άποψη των αναγνωστών του Sport24.gr που συμμετείχαν στο poll.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας:

Όνομα Ψήφοι Ποσοστό
Τζέιμς Γκιστ 9.260 23.38%
Μάικ Τζέιμς 8.778 22.16%
Κρις Σίνγκλετον 8.478 21.40%
Κέι Σι Ρίβερς 6.984 17.63%
Τζέιμς Φελντέιν 3.973 10.03%
Ντιμίτρις Νίκολς 2.142 5.41%
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ