ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Αθάνατος": ανατριχίλα και χειροκρότημα στην κηδεία του Παύλου Γιαννακόπουλου (VIDEO)

Σε λαϊκό προσκύνημα στην Μητρόπολη Αθηνών τέθηκε η σορός του Παύλου Γιαννακόπουλου πρώην παράγοντα του μπασκετικού Παναθηναϊκου, στη Μητρόπολη Αθηνών. Τετάρτη 13/6/2018. ΣΕΛΑΪΚΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ Η ΣΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Σε λαϊκό προσκύνημα στην Μητρόπολη Αθηνών τέθηκε η σορός του Παύλου Γιαννακόπουλου πρώην παράγοντα του μπασκετικού Παναθηναϊκου, στη Μητρόπολη Αθηνών. Τετάρτη 13/6/2018. ΣΕΛΑΪΚΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ Η ΣΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Λύγισαν και τα τσιμέντα στην κηδεία του Παύλου Γιαννακόπουλου, καθώς ο κόσμος δεν σταματούσε να χειροκροτά, να φωνάζει "αθάνατος" και να τραγουδά τον ύμνο του Παναθηναϊκού.

Λίγο πριν τις 16:00 ολοκληρώθηκε η νεκρώσιμος ακολουθία στη Μητρόπολη Αθηνών για τον Παύλο Γιαννακόπουλο και εν συνεχεία η σορός του συνοδευόμενη από την οικογένεια του ηγέτη της πράσινης ΚΑΕ πήρε τον δρόμο προς το Α' Νεκροταφείο όπου θα γίνει η ταφή.

Την ώρα που η σορός του Παύλου Γιαννακόπουλου έβγαινε από τη Μητρόπολη, ο κόσμος που ήταν συγκεντρωμένος αρχικά άρχισε να χειροκροτάει, φώναζε "αθάνατος" και "Παύλος Θεός... Γιαννακόπουλος" και εν συνεχεία ξεκίνησε να τραγουδά τον ύμνο του Παναθηναϊκού και να φωνάζει "Παύλο ζεις εσύ μας οδηγείς".

"Παύλο Θεέ για πάντα ανάμεσα μας, μια ζωή θα είσαι μέσα στην καρδιά μας..." ήταν το σύνθημα που δόνησε την ατμόσφαιρα, ενώ και κατά την αναχώρηση της πομπής το συγκεντρωμένο πλήθος φώναξε ξανά το όνομα του Παύλου Γιαννακόπουλου και εν συνεχεία τη λέξη "αθάνατος".

Δείτε βίντεο από τη στιγμή που δύσκολα μπορεί να περιγραφεί με λόγια:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ