ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Άρχισαν οι ανανεώσεις στα εισιτήρια διαρκείας του Παναθηναϊκού

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Άρχισε η ανανέωση των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2017-18 στον Παναθηναϊκό, όπως ενημέρωσε μέσω ανακοίνωσης η "πράσινη" ΚΑΕ.

Οι Τελικοί της φετινής σεζόν δεν έχουν αρχίσει ακόμα στη Stoiximan.gr Basket League. Η ανανέωση των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2017-18, πάντως, μόλις ξεκίνησε στον Παναθηναϊκό. Η "πράσινη" ΚΑΕ ενημέρωσε τους φιλάθλους της ότι όσοι είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, έχουν τη δυνατότητα αρχής γενομένης από σήμερα (24/5) και μέχρι τις 18 Ιουνίου να τα ανανεώσουν και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με έκπτωση 10% σε όλες τις κατηγορίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της "πράσινης" ΚΑΕ:

"Η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPERFOODS σας ευχαριστεί θερμά για τη συνεχή στήριξη και εμπιστοσύνη που δείχνετε έμπρακτα στην ομάδα και σας καλεί να ανανεώσετε το εισιτήριο διαρκείας για τη φετινή σεζόν 2017-2018.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-2018

Η ανανέωση των εισιτηρίων διαρκείας για τη φετινή σεζόν 2017-2018 μόλις ξεκίνησε.

Ανανέωσε την κάρτα σουτώρακαι κλείσε τη δική σου θέση μεέκπτωση 10%σε όλες τις κατηγορίες!

Η προσφορά ισχύει μέχρι και τις 18 Ιουνίου.

Επωφελήσου των φετινών μοναδικών προνομίων που προσφέρουν τα εισιτήρια διαρκείας και γίνε και εσύ μέρος των πιο συγκλονιστικών στιγμών της ομάδας μας! Επιπλέον, με την αγορά κάρτας διαρκείας δεν εξασφαλίζεις μόνο τη θέση σου στο ΟΑΚΑ, αλλά έχειςόφελος έως και 62%σε σχέση με την αγορά μεμονωμένων εισιτηρίων, παρακολουθώντας από κοντά όλους τους αγώνες της σεζόν!

Οι φίλαθλοι της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPERFOODS που αγοράζουν εισιτήριο διαρκείας της ομάδας για τη σεζόν 2017-2018 μέσω του Viva.gr μπορούν να παραλάβουν την κάρτα τους αποκλειστικά από τα εκδοτήρια στηΘύρα 10 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαϊδης», έχοντας μαζί τους τον κωδικό της παραγγελίας τους μετά τις 03/07/2017.".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ