ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κερδίζει χρόνο ο Σίνγκλετον

Κερδίζει χρόνο ο Σίνγκλετον

Η μεταγραφή του Κρις Σίνγκλετον δεν προχωράει όπως θα ήθελαν στον Παναθηναϊκό καθώς ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ καθυστερεί ν' απαντήσει στους "πράσινους" κοιτώντας για καλύτερες προτάσεις.

Η υπόθεση της μεταγραφής του Κρις Σίνγκλετον στον Παναθηναϊκό παίρνει αρνητική τροπή τις τελευταίες ώρες, καθώς ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ δεν προτίθεται να απαντήσει σύντομα στην πρόταση που του έχουν καταθέσει οι "πράσινοι".

Από την πρώτη στιγμή, το Sport24.gr είχε ξεκαθαρίσει πως το όνομα του 26χρονου παίκτη "παίζει δυνατά" για το "τριφύλλι", με τον Αργύρη Πεδουλάκη να έχει σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τις ικανότητες και τη χρησιμότητά του. Από τη στιγμή όμως που προσπαθούσε -με κάθε τρόπο- να κερδίσει χρόνο και να πάει... πίσω τα μεταγραφικά σχέδια του Παναθηναϊκού, η υπόθεση άρχισε να παρουσιάζει εμπόδια . Η αρνητική εξέλιξη που παίρνει σε αυτή τη φάση το ζήτημα πάντως δεν σημαίνει πως μπαίνει οριστικά τέλος σε αυτή, αφού όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά.

Ο πρώην παίκτης της Λοκομοτίβ Κουμπάν, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με ομάδα της Κίνας μέχρι τον Αύγουστο, προσπαθούσε να κερδίσει χρόνο, με σκοπό να... εξερευνήσει την αγορά και να διεκδικήσει περισσότερα χρήματα από ομάδες της Ρωσίας και της Τουρκίας.

Την ίδια στιγμή, στο "τριφύλλι" -από τη στιγμή που έχουν καταθέσει καλή πρόταση στον παίκτη- θα κοιτάξουν κι άλλες περιπτώσεις για τις δύο θέσεις της φροντ λάιν, αφήνοντας σε πρώτη φάση κατά μέρους τον Κρις Σίνγκλετον.

Θυμίζουμε πως ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν τη σεζόν που πέρασε στη Euroleague καθώς έβαλε το δικό του λιθαράκι στην εξαιρετική πορεία της Λοκομοτίβ Κουμπάν με αποτέλεσμα να φτάσει στο Final Four.

Στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε, σε 31 αγώνες, είχε 8.4 πόντους (46.7% δίποντα, 31.6% τρίποντα, 73% βολές) και 4,5 ριμπάουντ. Στη VTB League, έπαιξε σε 32 παιχνίδια και είχε 9.4 πόντους και 5.1 ριμπάουντ.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά το θέμα του Κέβιν Πάνγκος, οι δύο πλευρές έχουν κάνει τις πρώτες επαφές και σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, υπάρχει ήδη πρόταση προς τον Καναδό -με σλοβενικό διαβατήριο- πλεϊμέικερ, αλλά για την ώρα ο Παναθηναϊκός δεν βιάζεται στο συγκεκριμένο θέμα. Ο λόγος; Στο "τριφύλλι" θέλουν να είναι απόλυτα βέβαιοι για κάθε κίνηση που θα κάνουν, αποφεύγοντας το οποιοδήποτε ρίσκο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ