ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αρνητική απάντηση του Λάσμε στον Παναθηναϊκό

Αρνητική απάντηση του Λάσμε στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Στεφάν Λάσμε απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού, με τους "πράσινους" να στρέφουν αλλού το ενδιαφέρον τους πλέον για τη θέση "5". Αιτία του "ναυαγίου" ένας όρος που υπήρχε στο συμβόλαιο σχετικά με τη χρήση ινδικής κάνναβης.

Το σίριαλ της απόκτησης του Στεφάν Λάσμε από τον Παναθηναϊκό είχε, εν τέλει, αρνητική εξέλιξη για τον Παναθηναϊκό! Ο 33χρονος σέντερ απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού και άμεσα θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τη Γαλατάσαραϊ, η οποία - όπως σας ενημέρωσε από το πρωί (23/7) το Sport24.gr - επανήλθε με νέα βελτιωμένη προσφορά στον παίκτη.

Παρά την οικονομική διαφορά στην προσφορά του "τριφυλλιού" σε σχέση με αυτή της "τσιμ μπομ" (περί τις 200 χιλιάδες ευρώ για κάθε χρόνο), το οικονομικό δεν ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα. Τουλάχιστον αυτό απορρέει από την πλευρά των "πρασίνων", οι οποίοι είχαν τη διαβεβαίωση του παίκτη πως οικονομικά και αγωνιστικά καλύπτεται πλήρως από την πρόταση που του είχαν καταθέσει. Είχε δηλαδή την πρόθεση να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό!

Η αιτία του "ναυαγίου"

Γιατί χάλασε η συμφωνία; Σύμφωνα με το "τριφύλλι", ένας όρος που ήθελε να μπει στο συμβόλαιο αποτέλεσε το "αγκάθι" της διαπραγμάτευσης. Όρος που αφορούσε την τιμωρία του με βαρύ πρόστιμο σε περίπτωση που βρισκόταν θετικός σε χρήση ινδικής κάνναβης. Κι αυτό γιατί μετά το περιστατικό με τον Τζέιμς Γκιστ, οι "πράσινοι" δεν θέλουν να "πληγωθούν" ξανά (αγωνιστικά αλλά και από θέμα εικόνας), όντας πολύ αυστηροί σε τέτοιου είδους ζητήματα.

Η πλευρά του παίκτη δεν έκανε πίσω στο συγκεκριμένο ζήτημα, δεν φάνηκε διαλλακτική κι αυτό οδήγησε την υπόθεση σε οριστικό "ναυάγιο"!

Έτσι, ο Παναθηναϊκός στρέφει αλλού το ενδιαφέρον του πλέον, θέτοντας σε εφαρμογή το plan b. Τι πρόβλεπει αυτό; Η περίπτωση του Σαλάχ Μεζρί βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Σάσα Τζόρτζεβιτς, με τον παίκτη να βρίσκεται stand by όλο αυτό το διάστημα. Δεν αποκλείεται πάντως να γίνει επιλογή - έκπληξη από τους "πράσινους", οι οποίοι αναγκάζονται πλέον να συνεχίσουν το ψάξιμο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ